SRPSKE DAME KOJE SU OSVOJILE SVETSKE MILIONERE: Zbog ove lepotice on se ODREKAO PORODICE, a ona sa SELA direkt u SUVI LUKSUZ
Foto: Rob Latour Shutterstock Editorial Profimedia, Not supplied / WillWest News / Profimedia, EPA Ronald Wittek Pool

SRPSKI ZETOVI

SRPSKE DAME KOJE SU OSVOJILE SVETSKE MILIONERE: Zbog ove lepotice on se ODREKAO PORODICE, a ona sa SELA direkt u SUVI LUKSUZ

Stars -

Srpkinje su poznate širom sveta po svojoj lepoti, a neke od najlepših osvojile su srca veoma bogatih i uticajnih ljudi. Ovo su samo neke od njih koje su uspele da nađu životne partnere koji su im ostvarili sve životne snove.

Marija Karan

Srpska glumica udala se za holivudskog producenta Džoel Lubina 2014. godine i živeli su u Holivudu.

Brak, Prebranac, Džoel Lubin, Marij Karan
foto: Dragan Kadić

Holivudski producent i naša glumica brak su sklopili 2014. godine, a glamurozna svadba upriličena je i u Los Anđelesu i u Beogradu, gde su se na večnu ljubav zakleli u crkvi Ružici koja se nalazi na Kalemegdanu. Oni su iz braka dobili sina, međutim, njihova ljubav nije dugo potrajala Ipak, pa se par nedavno razišao, ali su zbog zajedničkog sina ostali u odličnim porodičnim odnosima, i kako su već pisali mediji, producent plaća veliku alimentaciju. Marija je kasnije pronašla sreću pored crnogorskog biznismena Marko Gvozdenovića.

Andrej Meljničenko, Sandra Meljničenko
foto: Valeriy Levitin / Sputnik / Profimedia

Sandra Meljničenko

Ako na Guglu pretražite "najbogatiji Rus na svetu", on će vam prvo predstaviti ime koje vam je odlično poznato – Andrej Meljničenko. Iako liste najimućnijih lista Rusije variraju, među najbogatijima je svakako poslovni čovek koji je domaćoj javnosti najpoznatiji kao suprug Sandre Meljničenko, nekada Nikolić, jedne od najlepših devojaka naše javne scene tokom devedesetih.

Mnogi njen brak s ruskim milijarderom opisuju kao skladan i savršen, a koliko poverenja Andrej Meljničenko ima u svoju suprugu pokazao je kada joj je prepisao kompletno bogatstvo, procenjeno na čak 23,8 milijardi na svoj 50. rođendan.

Ana Ivanović, Bastijan Švajnštajger
foto: Printskrin/Instagram

Ana Ivanović

Poznati nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger oženio je našu nekadašnju teniserku Anu Ivanović. Par je započeo vezu 2014. godine, a i dan danas uživaju u ljubavi. Švajnštajger je prvi put došao u Beograd 2014. godine u novembru, da bi zajedno proslavili Anin rođendan, ubrzo je dobio nadimak “srpski zet”. Ana se ubrzo zbog Bastijana preselila u Englesku, a kada je završila karijeru zajedno su otišli u Čikago, gdje je Bstijan igrao fudbal. U braku su dobili dva sina.

Sudeći po izveštajima na Guglu, Anino bogatstvo se u 2023. procenjuje na neverovatna 82 miliona dolara, a verujemo da je ova cifra i na Batijanovom računu, s obzirom da su pre braka sklopili dogovor da će svako svoj novac držati na svom računu.

Kristijan Bejl, Sandra Blažić, Sibi Blažić
foto: Profimedia

Sandra Blažić

Kristijan Bejl, jedan od omiljenih glumaca Holivuda, oženio je Srpkinju, a zbog ove ljubavi u jednom trenutku odrekao se porodice. Glumac je igrao u brojnim poznatiim filmovima, a kako je jednom prilikom izjavio, sav uspjeh duguje jednoj ženi. Sandra Blažić prvo je bila njegova asistentkinja, a onda i njegova najveća ljubav. Ona se bavila i manekenstvom, a i ako je po poreklu Srpkinja veliki deo života provela je u Americi.

Lidija Skrinjik
foto: Printskrin/Jutjub

Lidija Skrnjik

Dobro poznato TV lice Lidija Skrinjik više ne živi u našoj zemlji i voditeljstvo je više ne zanima. Sa javne scene je nestala naglo, a malo ko zna da joj se život preko noći promenio iz korena kada je preko interneta upoznala svog sadašnjeg supruga. Iako je redovno bila na malim ekranima, nedugo nakon udaje se povukla iz javnosti, a potom i odselila iz Srbije. Na društvenim mrežama je promenila i ime, pa sada tamo piše da se zove Gianluigi E Lidija Archieri. Sa suprugom Đanluiđijem Arćerijem danas živi u Italiji, a svoj skromni stan u Beogradu zamenila je luskuznom vilom.

Jelena Bin Drai

Jelena bin Drai
foto: Instagram

Bivša srpska manekenka Jelena bin Drai, danas poznata kao najbogatija Srpkinja, udata je za bogatog arapskog biznismena. Rođena kao Jelena Jakovljević, manekenka nije imala glamurozan život pre nego što je upoznala sadašnjeg supruga. Živela je u selu Žabalj, kod Novog Sada, a proslavila se 1998. godine kada je postala Mis Jugoslavije, Mis fotogeničnosti i Mis interneta.

Bonus video:

01:25:56

SCENIRANJE 18.06.2023. LJILJANA STJEPANOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track