TRAVELLANDOVA EKSKLUZIVNA PONUDA: Luksuzni hoteli Grčke po specijalnim cenama
Foto: Promo

TRAVELLANDOVA EKSKLUZIVNA PONUDA: Luksuzni hoteli Grčke po specijalnim cenama

Stars -

Za ljubitelje mediteranskog raskoša i bezbrižnog uživanja, stiže posebna ponuda hotelskog smeštaja koja će oduševiti sve putnike hedoniste. Sada imate priliku da istražite čari Grčke kroz posebno kreiranu selekciju luksuznih hotela, po promotivnim cenama.

Travelland
foto: Promo

U jeku letnje sezone može biti pravi izazov pronaći slobodna mesta za odmor u grčkim letovalištima, posebno po cenama koje se uklapaju u vaš budžet. Međutim, ne brinite – tu smo da vam pomognemo da pronađete upravo ono što tražite!

Sa dugogodišnjim iskustvom u turizmu, agencija “Travelland” je pripremila izvanrednu ponudu luksuznih hotela u Grčkoj, po promotivnim cenama koje će vam se sigurno dopasti. Iskoristite ovu priliku i rezervišite svoj idealan odmor već u julu.

Travelland
foto: Promo

PUN PANSION PO CENI POLUPANSIONA!

Grčko poluostrvo Kasandra krije nekoliko sjajnih luksuznih hotela koji su dostupni i sada vrlo pristupačni. Jedan od njih je i Mitsis Galini Wellness&Spa 5* . Savršen je izbor za sve one koji žele da spoje luksuzni odmor sa wellness i spa iskustvom na jednoj od najlepših destinacija u Grčkoj. Ovaj izvanredni resort, smešten u slikovitom mestu Kamena Vurla, blizu Atine, poziva vas na putovanje koje će probuditi sva vaša čula i osloboditi vas svakodnevnog stresa. Okružen bujnim drvećem eukaliptusa, hotel Mitsis Galini stvara neodoljivu atmosferu mira i harmonije, idealnu za potpuno opuštanje i revitalizaciju duha. Pogodnost koju ne treba ispustiti u ovom periodu je usluga punog pansiona po ceni polupansionskog.

Travelland
foto: Promo

Hotel Santa Wellness Resort 5* u Agia Triadi takođe nudi atraktivnu ponudu koja uključuje polupansion po ceni noćenja sa doručkom! Ovaj luksuzni hotel, namenjen isključivo odraslima starijim od 12 godina, kombinuje eleganciju i šarm turističkih odmarališta iz 60-ih godina sa modernim komforom i vrhunskim gostoprimstvom. Pravi biser među luksuznim hotelima, evocirajući glamur prošlih vremena kada su aristokratska turistička odmarališta bila na vrhuncu popularnosti. Sa pažnjom posvećenim svakom detalju, ovaj hotel je prava oaza mira i elegancije, pružajući svojim gostima vrhunski komfor i nenadmašnu uslugu.

Dragulj u srcu prirode - Uronjen u prirodnu raskoš, Porto Carras Meliton 5* pruža savršen sklad između luksuza i prirodne harmonije. Ovaj luksuzni hotel nalazi se na predivnom poluostrvu Sithonija, na svega 2 km od šarmantnog grada Neos Marmaras. Smešten je na samoj peščanoj plaži što doprinosi kompletnom ugođaju i stvara nezaboravan doživljaj. Usluga u hotelu je polupansionska ili se pak možete odlučiti za All inclusive.

Travelland
foto: Promo

Ekskluzivitet ne zaobilazi ni hotel Cora Hotel & Spa 5*, bar kada su popusti u pitanju. Za čak 35% snižene su cene za boravak u ovom “raju mira” smeštenom ispred tirkiznih voda plaže Afitos na poluostrvu Halkidiki. Hotel je renoviran i sastoji se od više zgrada, pružajući svojim gostima udobnost i savremeni ambijent. Namenjen je samo odraslima (ali i deca starija od 12 godina plaćaju cenu kao odrasle osobe).

POLUPANSION PO CENI NOĆENJA SA DORUČKOM!

Poluostrvo Halkidiki već decenijama očarava putnike svojom izuzetnom lepotom i raznolikošću ponude. Kasandra je najzapadnije poluostrvo i poznata je po svojim živopisnim plažama, kristalno čistom moru i bogatom noćnom životu. Na njenom severozapadnom delu polusotrava Kasandra, u Sani regiji, smešten je i hotel Simantro Resort 5* koji raspolaže sa 346 renoviranih soba sa pogledom na more, baštu ili bazen. Plaža je udaljena samo 200 metara, a bogat i raznovrstan hotelski sadržaj zadovoljiće različite ukuse i potrebe svih gostiju. Osim sniženih cena boravka do 30%, dodatna pogodnost je i GRATIS polupansion.

Priuštite sebi nezaboravan odmor i rezervišite svoje mesto već danas, jer ova ekskluzivna prilika neće dugo trajati.

Svi zainteresovani za aranžmane mogu izvršiti rezervacije mesta na adresi Dobračina 43, u Beogradu. Poslovnica radi radnim danima od 09-20h, subotom od 09-16h, ali i nedeljom od 10-17h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju “Travelland” možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track