"ŽELIM DA ME USPAVAJU U HOLANDIJI, TAMO JE EUTANAZIJA LEGALNA" Bojan Tomović progovorio o patnji koju prolazi: Više nemam snage...
Foto: Pritnscreen

emotivno

"ŽELIM DA ME USPAVAJU U HOLANDIJI, TAMO JE EUTANAZIJA LEGALNA" Bojan Tomović progovorio o patnji koju prolazi: Više nemam snage...

Stars -

Bojan Tomović se dugo bori sa bipolarnim poremećajem, a o tome se ne libi da javno govori.

Tomović je sada šokirao priznanjem da želi da ga uspavaju u Holandiji.

- Želim da me uspavaju u Holandiji, tamo je eutanazija legalna, a pošto je samoubistvo i po svim verama najveći greh, ja biram ono što je legalno, a šta će me konačno osloboditi muka - rekao je Bojan.

Bojan Tomović
foto: Kurir televizija

Bojan je naglasio da je iscrpljen i da više nema snage za bolničke tretmane i terapije.

- Živeti i boriti se sa bipolarnim i posttraumatskim poremećajem je jako iscrpljujuće, a ja više nemam snage čak ni za bolnicu, dosta mi je klinika i raznih bolnica, terapija i lekova koji su me deformisali u svakom smislu, tako da što se planova tiče, planiram da putujem i to baš do Holandije - kaže pevač.

Inače, nedavno je Bojan Tomović u svojoj ispovesti progovorio je o borbi sa bipolarnim poremećajem.

- Ni najvećem neprijatelju ne bih poželeo da se nađe u stanju koje ja imam. Odmalena sam u bolnicama, na terapijama i nema promene kad je lečenje u pitanju. Moje stanje je takvo da ide od najgore depresije i crnila do najveće euforije. Kad uzimam lekove, ponašam se kao biljka, a kad ih ne uzimam, stanje je još gore. U suštini, terapiju ne smem da preskačem, ali se i to dešavalo, radio sam to na svoju ruku - priča Bojan i nastavlja:

Bojan Tomović
foto: Printscreen

- Bilo je dana kad sam samo ležao u krevetu i razmišljao o tome da bi najbolje bilo da se ne probudim. Eto do koje mere idu te crne misli. Ne može to da zamisli zdrava osoba. Depresija je nešto na šta se čovek nikada ne navikne. Nema šta nisam probao, a evo sada sam otišao na privatnu kliniku da vidim kakva će situacija tu da bude. Plaća se, naravno, imao sam neki štek koji sam dao za to i iznosi nekoliko hiljada evra. Znam za mnoge pevače koji su tu dolazili, ali o tome ćute. Naravno, ne bih da drukam bilo koga, ipak je to privatna stvar.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati volontere Centra "Srce" od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratite mejlom na vanja@centarsrce.org

Republika

Bonus video:

02:01

GASIO SAM LOZU SAM PIVOM! 80% ESTRADE JE NA ALKOHOLU Bojan Tomović o piću: Bolje da sam pijan, nego da pomišljam NA NAJGORE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track