"TRIPUJEM SE, OSEĆAM SE KAO NEKI UMORNI LIST" Gastoz otvorio dušu posle zatvora na Tajlandu, ne može da se oporavi od svega
Foto: Printscreen Amidži šou

"TRIPUJEM SE, OSEĆAM SE KAO NEKI UMORNI LIST" Gastoz otvorio dušu posle zatvora na Tajlandu, ne može da se oporavi od svega

Stars -

Popularni reper Nenad Marinković Gastoz nedavno je deportovan u Srbiju nakon dva meseca provedenik u zatvoru na Tajlandu, a kako sada kaže, to je ostavilo veliki trag na njega, te ne može da se vrati u normalu nakon svega što je proživeo.

- Uh, imam veliku potrebu da vam se obratim. Ali se sve kao cimam kako će to neko da protumači i na koji način. Kao i da je to bitno, pogotovo danas. Pritom to u sebi i bukvalno se trujem, i ne napredujem, niti grizem, već sam kao list neki, umorni letnji list. Nešto mi fali i ne mogu da provalim šta... - napisao je Gastoz i dodao:

Nenad Marinković Gastoz
foto: Printscreen/ Instagram

- Sebe sam ubio u pojam svojim neadekvatnim zamuckivanjem, monotonim izlaganjem i nekom čudnom energijom koja uopšte nije deo mene ni onoga šta sam zapravo želeo u tom intervjuu. Brat-bratu, očekivao sam da ću se nekako odmah vratiti u prvobitno stanje, ali sad vidim da je to nemoguće i da mi treba prostora, a vreme ide... - napisao je Marinković.

Bonus video:

00:09

Gastoz pozvao prijatelje na slavu pa se olešio i zaspao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track