OVO JE JEDINI ZET U PORODICI BEKVALAC: Samo je ona uspela da održi bračnu zajednicu, dok pevačica i njena sestra nisu imale sreće
Foto: Dragan Kadić, Aleksandar Jovanović, Marina Lopičić

OVO JE JEDINI ZET U PORODICI BEKVALAC: Samo je ona uspela da održi bračnu zajednicu, dok pevačica i njena sestra nisu imale sreće

Stars -

Nataša Bekvalac iza sebe ima tri propala braka, te se neretko šali na račun svog ljubavnog života.

Nakon razvoda od trećeg supruga Luke Lazukića, ona nijednog partnera nije predstavila javnosti, već tvrdi da uživa u samoći i da joj je ljubav ćerki i porodice dovoljna.

Kristina Bekvalac
foto: Prinscteen Instagram

Sa bračnim životom nije se proslavila ni njena rođena sestra Kristina, dok je za razliku od njih najstarija sestra Bekvalac, Dragana, godinama u skladnom braku sa suprugom Mihajlom Šekularac.

Zajedničkim snagama njih dvoje vode privatni biznis i stvorili su pravu imperiju, a osim uspeha na tom polju, Dragana i njen izabranik mogu se pohvaliti i veoma skladnim brakom punom ljubavi, razumevanja i poštovanja.

Par je dobio dve ćerke - Teodoru i Saru, koja je krenula muzičkim stopama kao njena tetka Nataša.

Inače, Nataša Bekvalac nedavno je ispričala da je zbog sestara nije u braku.

- Mislim da svako iskustvo, pa i ono iz detinjstva, doprinosi da danas budemo ovo što jesmo. Veoma sam ponosna na puteve kojima nas tri koračamo, na odnos koji imamo i na našu decu. Mislim da je ženska samostalnost veoma važna, na to sam posebno ponosna kod nas tri. Ali isto tako dolazi i do razmirica između nas. Kristina i ja češće dolazimo u sukobe jer radimo zajedno, ali na kraju sve bude vrlo smešno. Moje sestre su moja najveća podrška i moć, moć najčvršći oslonac, moji partneri u dobru i zlu. Boze, možda zato nisam u braku (smeh) - rekla je pevačica.

Podsetimo, najmlađa Bekvalac, Kristina, bila je udata za Iva Martinovića, od kojeg se dva puta razvodila.

Kurir.rs/ Blic / Preneo: M. J.

Bonus video:

01:25:56

SCENIRANJE 18.06.2023. LJILJANA STJEPANOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track