ZORAN NAKON UBISTVA SUPRUGE TRAŽIO DA SE INDI DOVEDE NA SASLUŠANJE! Isplivali ŠOK detalji posle 8 godina misterije
Foto: Zorana Jevtić, Privatna Arhiva, Tamara Trajković

šok

ZORAN NAKON UBISTVA SUPRUGE TRAŽIO DA SE INDI DOVEDE NA SASLUŠANJE! Isplivali ŠOK detalji posle 8 godina misterije

Stars -

Jelena Marjanović (33) ubijena je 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči, a za pevačicinu smrt je okrivljen njen suprug, tekstopisac i kompozitor Zoran Marjanović.

suđenje, Zoran Marjanović
foto: Zorana Jevtić

Kako je Kurir eksluzivno objavio da su Zoran Marjanović i Indi Aradinović u vezi, nakon što su viđeni zajedno na jednom bazenu, dok razmenjuju nežnosti.

Sada kako saznaju mediji od izvora bliskog Zoranu Marjanoviću, nakon vesti o Jeleninoj smrti, kompozitor je priveden na informativni razgovor, a kada su ga u policiji pitali na koga sumnja, on je kao iz topa naveo Indi.

Zoran Marjanović, Indi Aradinović
foto: Privatna arhiva, Zorana Jevtić, Tamara Trajković

- Zovite Indi! - rekao je on kratko.

Nakon njegove izjave, pevačica je bila pozvana na saslušanje, gde je do detalja opisala svoj odnos sa pokojnom Jelenom.

Jelena Marjanović
foto: Printscreen

Zatim, od izvora bliskog porodici pokojne Jelene Marjanović saznajemo da se Indi i Jelena nisu podnosile, da je u više navrata dolazilo i do fizičkih obračuna, te da je Jelena jednom prilikom počupala Indi za kosu i izbacila je iz studija.

Takođe, od izvora bliskog Marjanoviću saznajemo da se on, od kada je izašao iz zatvora, sve češće odaje alkoholu i da je mala Jana kod njegovog brata i snaje, oni je čuvaju, a da Zoran nije u najboljim odnosima ni sa bratom, ni sa sinom.

Nakon izlaska iz zatvora, Zorica je zbog dece i porodice raskinula sa Zoranom, a svoju sreću je sada našla kraj jednog sportiste.

Kurir.rs/ Informer / Preneo: M. J.

Bonus video:

01:41

RAZGOVARALA SAM I SA ZORANOM MARJANOVIĆEM I SA INDI O NJIHOVOJ VEZI! Ljiljana Stanišić otkriva saznanja o odnosu dvoje poznatih

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track