VERICA RAKOČEVIĆ SLIKALA MUŽA PA SVE ISPLIVALO JAVNO! Sada će ga cela nacija videti skoro BEZ ODEĆE... Na njemu samo GAĆICE
Foto: Dragana Udovičić

vrelo

VERICA RAKOČEVIĆ SLIKALA MUŽA PA SVE ISPLIVALO JAVNO! Sada će ga cela nacija videti skoro BEZ ODEĆE... Na njemu samo GAĆICE

Stars -

Modna kreatorka Verica Rakočević uživa u srećnom braku sa svojim 35 godina mlađim suprugom Veljkom Kuzmančevićem.

Veljko i Verica su pre nekoliko dana spakovali kofere i kamperom se uputili na put oko sveta, a prva destinacija im je Grčka.

Veljko je sada, na Instagramu, objavio fotografije dok je spremao ručak, a na sebi je imao samo donji veš.

Veljko Kuzmančević
foto: Printscreen

Verica ga je u tom izdanju uslikala, a on se odmah pohvalio na mrežama: "A za ručak riba".

"Momak za sve", "Veljko zna da uživa", "Genijalista", samo su neki od komentara.

- Kada sam na vagu stavila Veljkove vrline i mane, shvatila sam da bi nam, da nije takav, život bio dosadan. Danas zbog njega, umesto u hotelima s pet zvezdica, letujem u kamperu - iskrena je poznata kreatorka.

Inače, Verica i Veljko odlučili su da na "ludi kamen" stanu posle samo nedelju dana zabavljanja, ali se nikada zbog toga nisu pokajali.

Veljko Kuzmančević
foto: Printscreen

- Budući da je Verica neko ko pred sobom ima dosta toga da uradi, ali je suštinu već rekla i učinila, nije joj preostalo ništa drugo nego da živi punim gasom, oslobođena svih stega. Što se mene tiče, oduvek me nervirala rečenica: "Moraš da se smiriš i skućiš". Nikada nisam razmišljao gde ću i šta ću za dve, tri ili pet godina. Nije mi potreban stan niti zidovi. Nomad sam i potpuni ludak koji život shvata kao igru. U tome smo vrlo slični - ispričao je Veljko Kuzmančević za magazin "Story".

Blic / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

00:04

Zimska idile u vili na Avali Verice Rakočević i Veljka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track