Pevači sa estrade često izvode hitove kralja narodne muzike Šabana Šaulića, Sinana Sakića, Marinka Rokvića, Miroslava Ilića.... Jedan od njih je i Emir Brunčević, kjeg publika pamti kao takmičara "Zvezda Granda".

On je maestralno izvodio narodne pesme, te ih je tako i tada, sudeći i po komentarima, ostavio bez daha. Naime, on je i nakon ovog muzičkog takmičenja nastavio da niže uspehe i u poslovnom planu.

whatsapp-image-20240706-at-13.51.02-380a001e.jpg
Privatna Arhiva 
foto: Privatna Arhiva

Kada se spomenu "kraljevi bakšiša" na našoj javnoj sceni, veoma često se pri samom vrhu nađe i njegovo ime i prezime, a ono što je neosporivo.

whatsapp-image-20240706-at-13.51.06-001edd59.jpg
Privatna Arhiva 
foto: Privatna Arhiva

Sada, ekipa portala Pink.rs došla je u posed Emirovog snimka sa jednog od njegovih nastupa na kom maestralno izvodi numeru legendarnog pevača koji nažalost nije više sa nama, koja nosi naziv "Život da stane ne sme", a da će njegovo izvođenje da vas ostavi bez daha i naježi, uverite se i sami u videu u nastavku:

Privatna arhiva Emir Brunčević peva Sinanov hit

Emir je jedan od najtraženijih pevača u dijaspori, gde kad peva, skoro pa uvek sva mesta budu zauzeta, tj. posećenost njegovih nastupa je tolika, da ne može ni igla da stane kada se sazna kada i gde peva, a pored nastupa u klubovima i diskotekama, uža specijalnos su mu privatna veselja.

Izvor:Pink.rs

Kurir Sanja Đorđević