Ana Sević, Dara Bubamara, Soraja Vučelić, Tijana Ajfon, Buba Miranović, Olja Crnogorac i mnoge druge poznate žene obožavaju da fotošopiraju svoje fotografije na društvenim mrežama toliko da su neprepoznatljive.

collage.jpg
Printscreen, Petar Aleksić 
Ana Sević, isfotošopirana fotografija i u prirodnom izdanjufoto: Petar Aleksić, Printscreen

Instagram profili ovih dama, kao i većine iz javnog života, doduše i onih koje nisu poznate, obiluju fotografijama na kojima izgledaju savršeno, bez ikakvih mana. Buba, Tijana, Olja, Ana, Soraja, Dara nemaju problem da se na Instagramu prikažu u potpuno drugačijem svetlu.

Mnoge uz pomoć aplikacije koje koriste menjaju izgled očiju, usana, jagodica, nijansu kože, uklone bore i ostale neravnine i pokažu kako bi zapravo želele da izgledaju. Mnogim dama je važnije kako izgledju na fotografijama nego u prirodnom izdanju.

Ana Sević često objavljuje fotografije na društvenim mrežama i pokazuje kako živi i uživa, ali sebe lepo obradi i sredi dok one koji poziraju sa njom uglavnom ostavi u prirodnom izdanju.

soraja.jpg
Damir Dervišagić, Printscreen Instagram 
foto: Damir Dervišagić, Printscreen Instagram

Za razliku od nje, starleta iz Crne Gore na fotografijama sredi čak i svog sina. Vučelićeva je toliko vodi računa kakve fotografije objavljuje da pored lica detaljno sredi vrat, struk, ruke, pa čak i deo ispod pazuha.

xxxx01-news1-nemanja-nikolic-copy.jpg
Printscreen Instagram, Nemanja Nikolić 
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen Instagram

Dara se često nalazi na meti kritika zbog svog izgleda i uređivanja fotografija koje objavljuje na društvenim mrežama.Ona svoj izgled često dovodi do neprepoznatljivosti, a osim programa za ulepšavanje fotografija, Dara se tokom godina podvrgnula i nekim estetskim korekcijama, te se njen izgled prilično izmenio.

buba-m.jpg
Marina Lopičić, Printscreen Instagram 
foto: Marina Lopičić, Printscreen Instagram

Miranovićeva je važila za jednu od najlepših pevačica sa estrade, pa mnogima nije jasno zbog čega obrađuje svoje slike i menja lični opis.

tijana-ajfon.jpg
Printscreen Instagram, ATA images 
foto: ATA images, Printscreen Instagram

Tijana Ajfon nema problem sa tim da prizna da se maksimalno sredi za Instagram. Ona je u više navrata javno rekla da obrađuje slike i da uživa u tome.

collage123.jpg
Damir Dervišagić, Printscreen Instagram 
foto: Damir Dervišagić, Printscreen Instagram

I Olja Crnogorac, po svemu sudeći, uživa da pokaže kako bi želela da izgleda na društvenim mrežama. Pored toga što teži da pokaže vitku liniju i silikone, ona savrešno ispegla sve što joj smeta na telu.

Kurir Sanja Đorđević