Mnoge naše zvezde stide se da priznaju da su išta korigovale na svom licu, ali ima i onih koje su javno govorile o svom nedostatku koji su rešile zahvaljujući plastičnom hirurgu. Neko je pod nož otišao iz zdravstvenih, neko iz estetskih razloga, a kao rezultat mnoge javne ličnosti dobile su veće samopouzdanje, ali i mnogo bolji izgled lica. I to sve za oko tri do četiri hiljade evra.

screenshot-20231210-182029.jpg
Printscreen YouTube 
foto: Printscreen Youtube

Svako ko prati karijeru Emine Jahović zna da se pevačica dosta fizički promenila od svojih muzičkih početaka. Pevačica je korigovala nos uz pomoć plastičara. Emina operaciju nikad nije krila, a kako je rekla, nos je morala da operiše prvenstveno iz zdravstvenih razloga.

Anastasija Ražnatović u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji priznala je da je zbog izgleda svog nosa bila jako nesigurna i da joj je on bio "odavde do Batajnice":

- Kruži moja slika na internetu na kojoj sam imala 13 godina i skoro 80 kilograma, našminkana sam jezivo i onda kažu - izoperisana. Na toj slici mi je nos odavde do Batajnice. Ali, priznajem, nisam bila zadovoljna zbog nosa i operisala sam ga. Ali samo jednom. Zbog njega sam bila nesigurna.

ceca-raznatovic.jpg
printscreen YT, Nemanja Nikolic 
foto: Printscreen YT, Nemanja Nikolic

Dušica Jakovljević je sredila devijaciju nosa i ujedno ga ispravila, a tom prilikom je uradila i liposukciju ruku i podbratka. Voditeljka "Elite" tvrdi da joj je važnije zdravlje od lepote:

dusica.jpg
Zorana Jevtić, Damir Dervišagić 
foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

- Više neću imati problema sa disanjem koji mogu da prouzrokuju mnoge druge probleme sa srcem, sa ušima i tako dalje - rekla je Dušica, kojoj je nos sad prćast.

edita-aradinovic.jpg
Printscreen/Instagram, ATAIMAGES 
foto: ATAImages, Printscreen/Instagram

Među javne ličnosti koje su takođe korigovale nos su i pevačice Senidah, Edita Aradinović, Milica Todorović, koja je išla u Tursku na operaciju, Nikolija Jovanović, Biljana Sečivanović, ali i Suzana Mančić, starlete Maja Marinković i mnoge druge.

I influenserka Uki Ku je prošle godine je operisala nos u Turskoj, a sada je priznala da su je operacija, avionske karte i hotel koštali oko 7.000 evra.

Kurir Sanja Đorđević