Baka Prase u poslednje vreme svoje pratioce često ume da iznenadi sa neočekivanim vestima, što je i sada bio slučaj kada je obavestio javnost da je pokraden.

Naime influenser trenutno boravi u Hrvatskoj, odakle se oglasio i šokirao fanove. Njemu je, kako tvrdi, provalnik ušao u kuću u kojoj boravi i odneo stvari u vrednosti od oko 250.000 evra, a samo dan ranije influenser je objavio sliku para u bazenu.

screenshot-20240707-154843.jpg
Printscreen Instagram 
foto: Printscreen Instagram

-Pokraden sam. Sinoć nam je neko upao u kuću, pokupio sve stvari iz nje, među kojima su bili i satovi i pare koje sam poneo za snimanje spota za pesmu sa Vojažem- napisao je Baka Prase i dodao:

screenshot-20240707-154849.jpg
Printscreen Instagram 
foto: Printscreen Instagram

- Šteta: Sve stvari, čak i odeća i parfemi ljudi koji su bili sa mnom, moji rolakesi, keš, odeća u vrednosti od oko 250.000 evra. Hvala Bogu da smo ubedili Igora da ne ostaje sam u kući jer je mogao da nastrada. Hvala takođe i hrvatskoj policiji što su odmah odgovorili na poziv, bacili se na posao i doveli forenzičare i odradili uviđaj. Nadam se da ćemo uskoro pronaći krivca.

Podsetimo, Anja Bla i Baka Prase su nedavno stavili tačku na dugogodišnju vezu, nakon čega se influenserka oglasila i otkrila detalje raskida.

screenshot-20240707-154854.jpg
Printscreen Instagram 
foto: Printscreen Instagram

- Budući da je razlog raskida njegova ogromna želja za još više novca, a ja sam postala "prepreka" u ostvarivanju toga, nadam se da i ovaj put neće svi prsti biti upereni u mene kako sam ja najveća sponzoruša, kako sam ja njega iskoristila zbog para i popularnosti... Zaista po drugi put ne mogu da se nosim sa tim i smatram da to nisam zaslužila. Istina je kao što vidite skroz kontra.

Bonus video:

Instagram/anjablaa Pomirili se Baka Prase i Anja Bla