Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase boravio je u Hrvatskoj gde je otišao kako bi snimio spot s Mihajlom Veruovićem Vojažem, a onda se oglasio i poručio da je pokraden.

Kako tvrdi njemu je ukraden novac i stvari u vrendnosti od 250.000 evra, a po povratku u Srbiju uključio se u lajv i otkrio više detalja.

baka-prase-s.jpg
Pritnscreen 
foto: Pritnscreen

Baka Prase, koji danas zarađuje hiljade evra, vozi skupa kola i jednom prilikom je pokazai kuću u kojoj se rodio i odrastao.

baka-prase-kuca-na-selu.jpg
Pritnscreen 
foto: Pritnscreen

"Lagani haus tur, da vidite kako grmi gajba. Ovo sve je moje, ja sam to iz svog džepa platio, nita nisu baba i deda, sve ja sam, verujte," našalio se Bogdan tada.

prase.jpg
Pritnscreen 
foto: Pritnscreen

"Bio sam ovde skoro, i neku unuci su došli, ja ne blejim tu često da znate, nema potrebe da dolazite da maltretirate ljude u ovom prelepom selu," upozorio je Baka svoje fanove svojevremeno.

baka-prase-kuca.jpg
Pritnscreen 
foto: Pritnscreen

"Ovde su 1942. bile najluđe žurke u selu. Ovde je bila zakačena disko kugla gde su oni partijali, ovde je bio šank, ovde je bio štek ali je previše paučine i ne možemo da odemo tamo" - rekao je Ilić.

Podsetimo, pošto je opljačkan u Hrvatskoj, Baka Prase je ponudio 25.000 evra onome ko pomogne u pronalaženju lopova.

screenshot-20240707-161229.jpg
Printscreen Instagram 
foto: Printscreen Instagram

- Nagrada 25.000 evra za informacije koje će dovesti do pronalaženja lopova. Nagrada nakon hapšenja i povratka satova. Pljačka se dogodila u Hrvatskoj, Pga, blizu Novalje - napisao je, pa se osvrnuo na fotografiju, s obzirom da se na njegovoj ruci vidi jedan od njegovig vrednih satova.

- Jedini "Roli" koji je preživeo, jer je bio na ruci.

Šta mu je sve ukradeno

- Šteta: Sve stvari, čak i odeća i parfemi ljudi koji su bili sa mnom, moji rolakesi, keš, odeća u vrednosti od oko 250.000 evra. Hvala Bogu da smo ubedili Igora da ne ostaje sam u kući jer je mogao da nastrada. Hvala takođe i hrvatskoj policiji što su odmah odgovorili na poziv, bacili se na posao i doveli forenzičare i odradili uviđaj. Nadam se da ćemo uskoro pronaći krivca.

Bonus video:

Instagram/anjablaa Pomirili se Baka Prase i Anja Bla