KUPIO VILU SLOBE MILOŠEVIĆA ZA 2 MILIONA €, UPLATIO SAMO PRVU RATU! Nikola Peković dao 100.000 €, a onda se u nju uselio BIZNISMEN
Foto: Nebojša Mandić, EPA, Profimedia

KUPIO VILU SLOBE MILOŠEVIĆA ZA 2 MILIONA €, UPLATIO SAMO PRVU RATU! Nikola Peković dao 100.000 €, a onda se u nju uselio BIZNISMEN

Stars -

Kao bomba je odjeknula vest da se košarkaš Nikola Peković razvodi od suprge Violete nakon osam godina braka. Naime, kako je Kurir prvi saznao, Peković već mesecima nije u Crnoj Gori, a navodno je razlog tome druga devojka s kojom je ušao u emotivnu vezu.

Oni već neko vreme žive odvojeno, Nikola Peković gotovo da ne boravi mesecima u Crnoj Gori. Priča se da je našao novu devojku i da je ona zaposlena u jednom javnom preduzeću u Srbiji. Navodno puno vremena provode zajedno i pitanje je dana kada će podneti papire za razvod od Violete, s kojom je zvanično u braku osam godina - rekao je izvor blizak Pekovićima za Kurir.

Violeta Pekovic
foto: Privatna arhiva

Peković se poslednjih godina ne eksponira u javnosti, a poznato je da u svom vlasništvu ima brojne nekretnine. Ipak, sa jednom nekretninom dožikveo je fijasko pre nekoliko godina.

On je pre osam godina kupio vilu Slobodana Miloševića u Tolstojevoj 33 na Dedinju. Kako su tada mediji pisali, sportista se o svemu za vilu od 900 kvadrata dogovorio sa Miloševićevom udovicom Mirjanom Marković i sinom Markom Miloševićem, uz posredovanje jedne beogradske agencije. Takođe, kako se spekulisalo cena ove vile bila je dva miliona evra.

Nikola Peković
foto: Nenad Kostić

- Peković se dogovorio sa Mirom Marković da bude ta cena. Unutrašnjost kuće je s godinama propadala, pa je košarkaš zbog toga uspeo da je dobije za manje od polovine početne cene. A, sigurno je da ga čekaju i ozbiljna ulaganja pre nego što se u nju useli - rekao je 2016. godine izvor blizak košarkašu.

Mira Marković
foto: Privatna Arhiva

Pre nego što ju je 2016. godine kupio Peković prodavala se čak 17 godina, a cena joj je bila pet miliona evra. Međutim, pre oko tri godine, beogradski mediji su pisali da je tek tada Peković uplatio prvu ratu za kupovinu vile.

Prva tranša od 100.000 evra isplaćena je naslednicima Mariji i Marku Miloševiću. Ipak, vilu je navodno potom kupio Zoran Karić, jedan od četvorice braće Karić.

kurir.rs/blic/preneo I.L.

Bonus video:

03:32

ĐOLE ĐOGANI OTVORIO DUŠU I RASPLAKAO SE: RAZVOD SA SLAĐOM ME JE DOTUKAO! Bio skroz van sebe, a posle svega mu je rekla OVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track