NIKOLA PEKOVIĆ ZAPOČEO ŽIVOT S NOVOM DEVOJKOM! Napustio ženu, a od izabranice se ne odvaja: REAGOVALA SUPRUGA
Foto: Nebojša Mandić, Privatna Arhiva, Shutterstock

ZALJUBLJEN DO UŠIJU

NIKOLA PEKOVIĆ ZAPOČEO ŽIVOT S NOVOM DEVOJKOM! Napustio ženu, a od izabranice se ne odvaja: REAGOVALA SUPRUGA

Stars -

Nikola Peković počeo je zajednički život s novom devojkom zbog koje je napustio suprugu Violetu Peković, s kojom je bio osam godina u braku i zbog koje je odlučio da se razvede. Prema nezvaničnim informacijama, proslavljeni košarkaš već mesecima nije u Crnoj Gori, a navodno sa izabranicom boravi u okolini Beograda, gde ona ima porodično imanje.

Nikola Peković
foto: Nenad Kostić, Privatna Arhiva

Par se, kako saznajemo, ne razdvaja, a Nikoli devojka pravi društvo gde god da putuje, kako poslovno, tako i privatno.

- Može se reći da Nikola živi drugu mladost i to mu i te kako odgovara. Jako se zaljubio i sve je ostavio zbog nove devojke. Pitanje je trenutka kada će zvanično da bude razveden. Iako sudski nije slobodan muškarac, to ga ne sprečava da živi sa svojom partnerkom i da zajedno putuju. Viđeni su s prijateljima i u Crnoj Gori. Ipak, najviše vremena provode u okolini Beograda, gde ona živi - kaže naš izvor upućen u život sportiste i nastavlja:

- Planirali su da ovo leto provedu na primorju, ali sada, kada se saznalo za njihovu vezu, možda to i izbegnu kako ih niko ne bi slikao zajedno. On se trudi da sačuva privatnost, ali mu to ne polazi za rukom, jer se uveliko priča o razvodu od supruge Violete.

Violeta Pekovic
foto: Privatna arhiva

Proslavljeni košarkaš i njegova još uvek zakonita žena, doktorka radiologije Violeta, upoznali su se 2015. godine, a već u junu sledeće godine venčali su se na gala proslavi u Bečićima. U februaru naredne godine dobili su sina. Na njihovom svadbenom slavlju u luks hotelu bilo je oko 400 zvanica, koje su uglavnom donosile koverte s novcem koje je čuvao Nikolin prijatelj. Goste su zabavljali Miroslav Ilić, Đani, Ana Bekuta, Bane Mojićević, Rada Sarić i Dinča. Ovim povodom pokušali smo više puta da stupimo u kontakt s Pekovićem, pozivajući brojeve telefona poznate našoj redakciji. Na jedan od brojeva nam se javio čovek i poručio da Nikola više ne koristi taj kontakt, dok su ostali bili nedostupni. S druge strane, njegova još uvek zakonita supruga Violeta se javila, saslušala naše pitanje i kratko poručila:

- Nemam komentar na to što me pitate.

Nikola Peković
foto: Kurir
11:01

VELIKI INTERVJU LEPE LUKIĆ: Odgovorila na sva pitanja pred kamerama Kurira! Otkrila i KOJA JOJ JE MLADA PEVAČICA OMILJENA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track