U poslednjih nekoliko dana, mediji bruje o pljački influensera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase. On se najpre na svom Instagram profilu pohvalio skupocenim satovima i novcem koji je potopio u bazen, da bi u toku noći ostao bez istih.

Provalnici su obili njegov apartman u kom je odseto tokom letovanja u Hrvatskoj i ukrali mu sve dragocenosti u vrendnosti od 250.000 evra.

screenshot-20240707-154843.jpg
Printscreen Instagram 
foto: Printscreen Instagram

Srbija je definitivno zemlja u kojoj se svako "razmetanje" skupo naplaćuje, tako su ove naše zvezde platile svoj ceh popularnosti suočivši se sa lopovima.

Rada Manojlović

gorki-list-07112023-0231.jpg
ATA images 
foto: ATA images

Razbojnici su 2014. godine obili automobil Rade Manojlović odakle su joj ukrali radio i tri haljine, a ukupna šteta je iznosila oko 2.000 evra. Pevačica se prethodno veče vratila sa nastupa i parkirala automobil ispred svoje zgrade, ne sluteći da će je ujutru sačekati takva situacija.

Goca Lazarević

gordana-lazarevic.jpg
Damir Dervisagic 
foto: Damir Dervisagic

Pevačica narodne muzike Goca Lazarević je imala neprijatno iskustvo kad joj je lopov upao u kuću na Bežanijskoj kosi i uz pretnju nožem je opljačkao. Goca je bila veoma uplašena i nije pokušavala da spreči provalnika u krađi. On je iskoristio njen strah i iz kuće odneo dragocenosti koje je zatekao na stolu.

Vesna Zmijanac

55059-vesnazmijanac-ls.jpg
Damir Devišagić 
foto: Damir Devišagić

Vesnin dom na Bukulji je pre nekoliko godina opljačkan i lopovi su odneli stvari u vrednosti od 10.000 evra. Vesnu su opljačkali radnici koje je plaćala da održavaju njen dom na planini kraj Aranđelovca.

Nataša Bekvalac

hyatt-nb-5.jpg
Easy production 
foto: Easy production

Pop pevačica je tada bila u Amsterdamu na koncertu Madone, međutim čim je zakoračila u grad, lopov joj je ukrao torbu u kojoj su se nalazile pare, telefon i pasoš. Put joj je preseo jer je odmah morala da ode u našu ambasadu u Hag.

Dara Bubamara

bubmaraaa.jpg
Printscreen 
foto: Printscreen

Dok je prošlog leta boravila u Parizu, Daru je opljačkao nepoznati muškarac koji je zgrabio njenu torbicu i izgubio se u nepoznatom pravcu. Sve se dogodilo kada je sa svojim suprugom Milanom sedela u restoranu. Dara je počela da vrišti, a njen suprug je odmah potrčao za lopovom, međutim nije uspeo da ga stigne. U torbi su se nalazila pevačicina dokumenta i koverta sa 2.000 evra koji su joj ostali od nastupa kao i neke lične stvari.

Dari se desila slična situacija kada su je opljačkali na aerodromu u Beču kada su joj lopovi ukrali novčanik sa karticama.

- Sve se odigralo brzo, ali pošto sam u novčaniku imala nekoliko kartica, odmah sam zvala banku da ih blokiraju, dok u gotovini nisam imala mnogo novca. Pošto nismo uspeli da pronađemo počinioce, nastavili smo put za Beograd, a najvažnije mi je da mi nisu uzeli dokumenta. Sledeći put ću biti pažljivija - prokomentarisala je tada Dara.

Ana Nikolić

6ec24891255c442fb89ecdde54cc4e88.jpg
Damir Dervišagić 
foto: Damir Dervišagić

Ana se našla na meti lopova koji su iz njenog automobila ukrali tašnu sa dokumentima, ključevima od stana i telefonom. Pljačka se desila na parkingu crkve na Vračaru.

- Ne mogu da verujem da su me opljačkali ispred crkve usred bela dana. Ljudima više ništa nije sveto - rekla je tada pevačica.

Lea Kiš

lea-kis.jpg
Dragan Kadić 
foto: Dragan Kadić

Voditeljka Pinka opljačkana je dok je bila sa porodicom na letovanju. Dvojica razbojnika su upala u kuću voditeljke na Voždovcu i odnela veću količinu zlatnog nakita – narukvica, ogrlica, prstenja… Srećom, svega nekoliko sati nakon krađe policija je uhapsila provalnike.

Dragica Radosavljević Cakana

cakana-2-ana-paunkovic.jpg
Ana Paunković 
foto: Ana Paunković

Pevačica i njen suprug, advokat Nebojša Negić opljačkani su dok su u šetali psa, lopovi su upali u njihovu kuću u beogradskom naselju Sremčica i odneli najvrednije stvari. Samo vrednost nakita i satova iznosila je više od 20.000 evra.

- Ma, upropastili su mi život - rekla je tada uznemireno Cakana.

Radiša Trajković Đani

20240313-22-24-34djani-pijan-grdio-sina-pa-dao-pivo-i-koleginici-jani-paparazzo-lov--tv-pink-.jpg
Printscreen Pink Tv 
foto: Printscreen Pink Tv

Folk pevač je pretučen i opljačkan od strane dva nepoznata počinioca. Đani je izašao ispred kuće da preparkira automobil, a onda su ga sačekala dva mladića koja su ga pretukla i ukrala mu skupoceni sat vredan 2.000 evra, pošto gotovinu nije imao kod sebe.

Aco Pejović

whatsapp-image-20240520-at-2.37.12-pm-2.jpg
Nenad Kostić 
foto: Nenad Kostić

Popularni pevač opljačkan je u Sarajevu dok je jeo ćevape. Lopovi nisu ”ojadili” samo njega već i njegove muzičare, sa kojima je seo u jedan restoran da predahne od napornog puta.

Oni su doživeli veliku neprijatnost kad je opljačkan njihov kombi, a naneta šteta procenjena je na oko 5.000 evra. Naime, pevač i njegovi saradnici vraćali su se s jednog nastupa u Bosni, a na putu za Beograd rešili su da svrate na Baš-čaršiju na ćevape. Parkirali su se nešto dalje od pešačke zone, a kad su se vratili, imali su šta i da vide. Za samo sat, koliko je trajala njihova pauza, vešti lopovi su odradili posao.

Željko Šašić

sequence-01.02-21-43-19.still004.jpg
Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija

Pevač je pre dve godine prošao kroz pravu agoniju nakon što mu je ukraden ceo honorar koji je dobio za nastup u Republici Srpskoj. Naime, pevač je svoje lične stvari, kao i torbicu ostavio iza scene i nije pomišljao da neko može da uđe u tu prostoriju i ukrade njegove lične stvari.

Anabela Atijas

anabelci-240096437-1194080647781311-4860340691371910063-n-1.jpg
Printscreen/Instagram 
foto: Printscreen/Instagram

Anabela je sa tada malom ćerkom Lunom i koleginicom Ksenijom Pajčin boravila u apartmanu u Crnoj Gori, kada je upao provalnik i pokrao je. Hrabra Ksenija potrčala je za njim i odbranila pevačicu i njenu nasilnicu od provalnika.

- Ksenija je bila uz mene u jednom momentu kada sam bila opljačkana, dva meseca smo bili u jednoj kući. Dešavalo se da mi sa estrade radimo celo leto na moru i onda iznajmimo kuću. Bila sam sa njom i sa njenom ekipom, bilo je jako veselo. Jedno neradno veče kada sam ostala sama, spavala sam i osetila sam prisustvo nekoga, kada sam otvorila vrata videla sam ogromnu mušku figuru koja pretura po mojoj torbi. Ja sam u tom trenutku počela da vrištim, uhvatila sam Lunu i izletela sam napolje. Ksenija je to čula, a bila je na drugoj strani kuće, bosa je krenula da trči prema nama da nas spasi - prisetila se Anabela za Srbija Showbizz.

Bonus video:

Kurir Anabela se plaši suočavanja sa bivšim suprugom