SVI BRUJE O ŽENI NIKOLE PEKOVIĆA! Violeta je od košarkaša starija 8 godina, izgleda kao BOMBA, a jednu stvar je na sebi PROMENILA
Foto: Printscreen, Privatna Arhiva

u procesu razvoda

SVI BRUJE O ŽENI NIKOLE PEKOVIĆA! Violeta je od košarkaša starija 8 godina, izgleda kao BOMBA, a jednu stvar je na sebi PROMENILA

Stars -

Bivši košarkaš Nikola Peković, kako je Kurir prvi objavio, napustio je suprugu i odlučio da se razvede. Prema nezvaničnim informacijama, on mesecima već nije u Crnoj Gori, a razlog tome je nova devojka s kojom je ušao u emotivnu vezu.

Osam godina starija od Nikole, doktorka radiologije Violeta i bivši košarkaš su svoju ljubav krunisali 18. juna 2016. godine.

Nikola Peković
foto: Privatna Arhiva

Iako je Violeta zagazila u petu deceniju, ona izgleda znatno mlađe, jer vodi računa o svom izgledu, a u prilog tome govori i fotka do koje je Kurir došao.

Od trenutka kada je došla u žižu javnosti, lepa doktorka se nije puno promenila, ali je jedna stvar na njoj sada potpuno drugačija. Reč je o kosi, koju je ofarbala i postala brineta.

Violeta Pekovic
foto: Privatna arhiva

Inače, pokušali smo više puta da stupimo u kontakt s Pekovićem, pozivajući brojeve telefona poznate našoj redakciji.

Na jedan od brojeva nam se javio čovek i poručio da Nikola više ne koristi taj kontakt, dok su ostali bili nedostupni. S druge strane, njegova još uvek zakonita supruga Violeta se javila, saslušala naše pitanje i kratko poručila:

- Nemam komentar na to što me pitate.

Bonus video:

06:34

STARS EP 340

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track