Vrnjačka Banja okupila je u utorak uveče veliki broj pevača na manifestaciji "Vrnjačka muzička noć" koji su se okitili godišnjim priznanjima.

Oni su nastupili pred mnogobrojnom publikom, koja ipak nije mogla da vidi šta se sve dešava iza scene gde je bilo izuzetno zanimljivo.

foto: Kurir/Ivan Gajić

Ljupka Stević pojavila se u izazovnoj haljini s dubokim dekolteom, pa je muku mučila da obuzda bujno poprsje, ali to je nije sprečilo da se sjajno provede. Članica grupe Hurricane Sara Kourouma imala je ozbiljniji problem - povredila je ruku, pa je celo veče morala da nosi elastični flaster za fiksaciju lakta.

foto: Kurir/Ivan Gajić

Nešto starije i iskusnije kolege iz pop muzike su vreme do nastupa prekraćivale u obližnjem kafiću. Tako se Sanja Vučić, pijuckajući limunadu, družila s Henijem.

foto: Kurir/Ivan Gajić

Ivana Jordan s Princom od Vranja razmenjivala je iskustvo o festivalu "Pesma za Evroviziju", na kojem su oboje učestvovali. Pop pevačica je dobila priznanje za izuzetan doprinos muzici, što je pubila pozdravila ovacijama pogotovo dok je izvodila "Lazaricu" i obradu "Jovano, Jovanke", koju je pre dve godine snimila sa simfonijskim orkestrom.

foto: Kurir/Ivan Gajić

Na manifestaciji su se pojavili i Era Ojdanić, Vanja Mijatović, Vanja Lakatoš, Višnja Petrović, Maja Marijana i mnogi drugi pevači, ali i bivša supruga repera Nenada Aleksića Ša, Ivana.

foto: Kurir/Ivan Gajić

Njeno prisustvo je sve iznenadilo. Ivana nije bila preterano raspoložena da komentariše bivšeg muža ali je priznala da joj je žao karijere Nenada Aleksića Ša, kao i da je pesmu "Zlato", koju joj je posvetio dok su billi zajedno ne voli da sluša, dok su joj ostale ok.

Bonus video:

Kurir TV DIVAN SHOW S02E37