"IGRALA SAM FUDBAL ISPRED ZGRADE, A ONDA JE DOŠLA KARLEUŠA" Hit priča srpske voditeljke: Otpevala mi je Cecinu pesmu...
Foto: Nemanja Nikolić, Printsreen Instagram

evo kakVA JE ZAISTA

"IGRALA SAM FUDBAL ISPRED ZGRADE, A ONDA JE DOŠLA KARLEUŠA" Hit priča srpske voditeljke: Otpevala mi je Cecinu pesmu...

Stars -

Bivša voditeljka, sada kreatorka Olja Crnogorac, gostovala je u jednoj emisiji gde se dotakla bolne teme borbe za potomstvo i pokušaja da se ostvari u najvažnijoj ulozi uz pomoć surogat majki, nakon čega se prisetila "ranih radova".

Olja je bila voditeljka emisije u koju je, zbog slučajnog događaja ispred zgrade u kojoj je živela, došla Jelena Karleuša i zapevala pesmu Cece Ražnatović, s kojom pop diva godinama unazad nije u dobrim odnosima.

Svetlana Ceca Ražnatović, Jelena Karleuša
foto: Nemanja Nikolić, Petar Aleksić

"Jelena je došla u moju emisiju samo zato što sam se ja mesec dana dobacivala loptom s jednim malim ispred moje zgrade", počela je Olja i nastavila:

"Jednom mi je neki klinac dobacio loptu, a ja onako, sva nakinđurena, našminkana, s torbama, krenem da se dobacujem s njim. Prošlo je neko vreme i ja sam zvala Karleušu da dođe u emisiju, a ona mi kaže: 'Ne bih došla, ali zbog malog što igra fudbal, hoću'. Ispostavilo se da je on neki njen nećak i da joj je rekao kako se dobacuje sa Oljom".

Voditeljka je potom u emisiji na K1 otkrila i da je bila izenađena kada ju je videla uživo:

Olja Crnogorac
foto: Printscreen/Instagram

"Ja sam bila na ogromnim štiklama, a ona viša od mene. Ona je pojava. Njeno lice je bilo čisto, nijedna pora, kao bebina gu*a, ja sam bila fascinirana i kako izgleda i kako je bila divna i pričljiva... Kasnije sam je pitala je l' zna da otpeva nešto od Cece, ona je rekla 'znam' i zapevala. Baš je ispala car!".

kurir.rs/mondo

Bonus video:

00:15

Jelena Karleuša napravila haos u Indžiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track