OTKRIVENO KO SU DŽEJLINE SESTRE! Sve tri su različite, plene lepotom, a evo po čemu je pevačica drugačija od njih
Foto: Marko Karović

detalji o njihovom odnosu

OTKRIVENO KO SU DŽEJLINE SESTRE! Sve tri su različite, plene lepotom, a evo po čemu je pevačica drugačija od njih

Stars -

Džejla Ramović ima damsku lepotu, a dosada nismo imali priliku u javnosti da vidimo i njene dve rođene sestre, Šejlu i Lejlu, koje se takođe mogu pohvaliti manekenskim izgledom.

Pevačica je najmlađa, a ističe da je veoma vezana za sestre, te da su joj uzor. Kako će uskoro postati prvi put tetka, jer je Šejla u drugom stanju, otkrila je neke detalje o njihovom odnosu, ali i koliko je uzbuđena zbog prinove.

Džejla Ramović
foto: Printscreen Instagram

- Ne mogu da kažem "spremna sam", zato što nisam još to doživela, eto hoću hvala Bogu, jako se radujem tome. Neko uzbuđenje na samu u pomisao, vrti mi se u stomaku, ali jedva čekam, ne mogu da vam opišem kakva je to radost u našoj porodici – rekla je pevačica, pa dodala da su veoma bliske.

– Navikla sam stalno da budem sa njima, i nekako, iako su starije od mene, najviše volim sa njima dvema da izađem u grad. Osim mame, i one su mi veliki uzor – rekla je svojevremeno Džejla i dodala da je i dalje najveća maza u porodici.

- Koliko god vremena da smo zajedno, nikad mi nije dovoljno. Predobro je biti najmlađi, svi te paze i maze - rekla je uz osmeh za Novu BiH.

Inače, Šejla Ramović je poznata influenserka, dok i Lejla, takođe, ima svoj Jutjub kanal, a obe prati oko 200.000 ljudi.

Džejline sestre su obe udate, dok se o njenom ljubavnom životu stalno priča u javnosti.

- Nisam zaljubljena, ali sam bila. Nije me uzdrmao raskid. Na nekim poljima ide, a na nekim ne. Promenljiva je situacija. Nemam tip, ali mora da bude ambiciozan i da se trudi, da radi. Mora da bude jači od mene emotivno. Ja, evo, pet dana već plačem. Za sve ikad! Šta god vidim, šta god pročitam, baš sam ranjiva ovih dana.

kurir.rs/24 sedam

Bonus video:

00:14

Džejla stigla da podrzi Henija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja