SPOJILI LJUBAV I POSAO! Mladom pevaču Davidu Maksimoviću devojka piše pesme
Foto: Foto: Bojan Stevanović

SPOJILI LJUBAV I POSAO! Mladom pevaču Davidu Maksimoviću devojka piše pesme

Stars -

David Maksimović MAX živi u Študgartu gde je završio studije za klasičnu harmoniku, ali ljubav prema muzici odvela ga je ka javnoj sceni u čemu mu je najveća podrška njegova partnerka.

Ovaj mladi pevač koji preko nedelje radi kao profesor harmonike, vikendom redovno nastupa u Nemačkoj I Švajcarskoj, a u poslednjih nekoliko meseci objavio je čak dve nove pesme koje potpisuje njegova devojka Vanja.

- Muziku i tekst za pesme "Samo da znaš" i "Hajde, hajde" je pisala moja devojka Vanja, sa kojom se odlično slažem i koja me dobro poznaje, zna koje žanrove najviše volim i koji mi najbolje leže. Prve dve pesme su u pop stilu koji preferiram, ali ne bih se ograničavao, svaka pesma ukoliko je dobra i kvalitetna me kupi, tako da se ne bih ustručavao da snimam i druge muzičke žanrove ' kaže i nastavlja:

- Imam pesme i koje sam sam komponovao, kao i neke koje smo ona i ja zajedno komponovali. Jedva čekam da ih podelim sa publikom - rekao je ovim povodom MAX, koji je obe pesme objavio za producentsku kuću Aleksandra Sofronijevića AS TON records.

Bonus video:

02:59

ALEKSANDAR SOFRONIJEVIĆ 17 GODINA ZAVRŠAVAO FAKULTET?! Harmonikaš iskreno odgovorio na 36 pitanja kakve do sada nismo čuli

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track