SLOBA KUPIO KIJINU KNJIGU, PA URADIO NEŠTO NEOČEKIVANO! Godinama se prozivaju, a on joj je na opasku OVAKO UZVRATIO (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Kurir

Odnos sa bivšom mu je buran

SLOBA KUPIO KIJINU KNJIGU, PA URADIO NEŠTO NEOČEKIVANO! Godinama se prozivaju, a on joj je na opasku OVAKO UZVRATIO (FOTO)

Stars -

Šira javnost je Kristinu Kiju Kockar i njenog nekadašnjeg supruga Slobodana Slobu Radanovića upoznala davne 2017. godine, kad su učestvovali u rijalitiju "Zadruga 1", u kojem je ona odnela pobedu.

Tad ju je prevario sa Lunom Đogani, a sa Kijom se u rijalitiju žestoko prepirao, dok se ona nije libila da iznese sav prljav veš iz njihovog braka.

Kija Kockar, Sloba Radanović
foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

- Drago mi je što sam završio ovu vezu. Ne želim više da gledam ovu ženu - poručivao je Sloba o Kiji krajem 2017. godine, da bi iduće, po završetku "Zadruge", spustio loptu što se nje tiče, pa su se viđali i čuli.

Sloba Radanović
foto: Printscreen Instagram

Kijinu knjigu "Potpis" je u tom periodu bio kupio, pa je na društvenim mrežama delio početnu stranu iste.

- Slika govori više od 1.000 reči - napisao je on tada u opisu objave.

Međutim, kroz godine su nastavili da se prozivaju, pa je tako Kija izjavljivala da je Sloba dok je bio sa njom "bio mnogo bolji frajer", a on je poručivao da od tad ide "samo uzbrdo što se tiče svega", što sasvim sigurno nije prijalo Kiji da čuje.

"Ne očekujem da Sloba bude uz mene"

Kija Kockar, Jelena Radanović, Sloba Radanović
foto: Nemanja Nikolić, ATAImage

- Slobodan nikada neće stati uz mene, niti to očekujem. Barem je njegov kum sadašnji svedok da sam mu milion puta pomogla kada nas dvoje nismo bili ni u kakvom kontaktu... Milion puta sam mu pomogla, a da to nikada nije ni saznao - poručivala je Kockareva pre nešto više od godinu dana na mrežama.

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:34

Kija Kockar skače na glavu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja