LEPA BRENA ŽIVI BOLJE NEGO ŠTO JE KRALJICA ELIZABETA! Provodi dane u vili sa bazenom i turskim kupatilom, a ima i KUĆU ZA POSLUGU
Foto: Nenad Kostić, printscreen/Grand

VELELEPNO

LEPA BRENA ŽIVI BOLJE NEGO ŠTO JE KRALJICA ELIZABETA! Provodi dane u vili sa bazenom i turskim kupatilom, a ima i KUĆU ZA POSLUGU

Stars -

Lepa Brena bila je jedna od najpopularnijih pevačica na prostorima bivše Jugoslavije, a godinama unazad važi za jednu od najbogatijih žena ovih prostora.

Iako danas uživa u luksuzu, Lepa Brena je sa roditeljima, sestrom Fakretom i bratom Farukom, odrasla je u skromnom stanu.

- Uživala sam u čarima normalnog, običnog, svakodnevnog života. Malo sam kuvala, sredila sam kuću, dala sam sve stvari koje mi ne trebaju. To se danas kaže feng šui, a ja sam odrasla u porodici gde moja mama nije znala šta je to, nego smo mi svake godine krečili, spremali zimnicu - otkrila je Brena jednom prilikom, prenosi "Story".

1 / 6 Foto: Printscreen/Facebook

- Odrastala sam uz roditelje, sestru i brata, u stanu u Brčkom. Kada pomislim na period odrastanja, setim se divnih jutara i prelepog mirisa koji je dopirao iz kuhinje dok je moja mama spremala doručak. Zatim bi sela za mašinu, počela da šije i peva sevdalinke - poručila je ona tada.

Brena na svom Instagram profilu ima samo jednu fotografiju nastalu ispred doma u Brčkom, sa svojim ocem Abidom.

Danas je dom Lepe Brene opremljen skupocenim nameštajem. Ona ima nekoliko spavaćih i nekoliko dnevnih boravka, a vili decenijama živi sa suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem.

Na imanju se, pored velike kuće, nalazi i nekoliko manjih, pomoćnih objekata, od kojih je jedan za poslugu. Takođe, tu su bazen i tursko kupatilo.

1 / 6 Foto: printscreen/Grand

Ništa manje luksuzna od vile u našoj prestonici nije ni kuća Lepe Brene koju poseduje u Majamiju, u kojoj svake godine odseda u vreme odmora. Ipak, pevačica nikada nije krila da je luksuz nije oduvek okruživao i da je na početku karijere živela u teškim uslovima.

Blic

Bonus video:

01:12

Lepa Brena i Čola napravili ludnicu na Kopaoniku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja