Sava Radović o svojoj bivšoj ženi i poznatoj voditeljku Irini Vukotić prvi put je progovorio javno.

Naime, Sava Radović bio je učesnik prvog rijaliti programa na našim prostorima 2006. godine, "Veliki brat", kada je upoznao svog današnjeg kuma Marka Miljkovića, ali i bivšu suprugu, tadašnju voditeljku projekta Irinu Vukotić.

U braku sa voditeljkom Sava je dobio ćerku Iskru, a nakon razvoda povukao se iz javnosti i u inostranstvu otpočeo novo životno poglavlje.

screenshot-20231201-190921.jpg
Printscreen/ Instagram 
foto: Printscreen/ Instagram

Prvi intervju nakon 15 godina dao je za emisiju svog kuma Marka, "Bunker", kada je Sava Radović o Irini Vukotić progovorio prvi put:

- Mi smo kao vreme, nekada smo super, a nekada znamo... Ali, hvala Bogu da imamo i taj odnos, otvoren, Irina je veoma otvorena i nema dlake na jeziku. Iskreni smo - rekao je on, a sad imamo i priliku posle dužeg vremena da vidimo kako Sava sada izgleda.

Irina uživa u ljubavi sa doktorom Radmilom

Janković je zamenik direktora UKC u Nišu, a tokom pandemije korona virusa bio je čest gost emisija, pa je stručnim izlaganjima na televiziji postao jedan od omiljenih lekara u narodu.

Prof. dr Radmilo Janković, početkom 2023. godine izabran je i za novog predsednik Udruženja anesteziologa i intenzivista Srbije.

untitled1.jpg
Marina Lopičić, Ana Paunković 
foto: Marina Lopičić, Ana Paunković

Prof. dr Radmilo Janković je i sekretar Evropskog udruženja za anesteziologiju i intenzivnu terapiju, zamenik generalnog direktora Univerzitetskog kliničkog centra Niš, profesor anesteziologije i reanimatologije na Medicinskom fakultetu u Nišu, član republičke stručne komisije za anesteziologiju i intenzivu terapiju Ministarstva zdravlja Republike Srbije, gostujući profesor na univerzitetu u Skoplju, počasni član Rumunskog udruženja anesteziologa, diplomat Evropskog udruženja anesteziologa i nosilac Karađorđeve zvezde.

kurir.rs/blic/preneo I.L.

Bonus video:

Kurir televizija "PLAKAO SAM KADA MI SE LUNA NIJE JAVILA POLA SATA" Marko Miljković o porođaju njegove žene: Osećaj je neverovatan!