Pevačica Marija Šerifović nije mogla da propusti prvi nastup Jovane Pajić posle jedne duge pauze, pa je pravo sa aerodroma stigla kako bi joj bila velika podrška.

"Znate šta, prvo moram sada da se smirim, da uđem i da se umijem, da popijem vodu, jer ja idem iz aviona. Zato izgledam kao idiot, s rancem. Samo se nadam da me dete nije upiškilo. Evo sad su me dovezli, a Mario, baba i ostatak porodice je otišao kući", otkrila je Marija, koja je presrećna zbog Jovanine nove pesme.

Kurir televizija Marija Šerifović

"Mogu samo da kažem da sam srećna i rekla bih da je to sve vrlo logično i da smo to i želeli. Mislim, ja sam želela jer sam nekako pomagala koliko sam mogla i sigurna sam da je Jovani puno srcu zbod toga", rekla je Marija koja je otkrila i koliko joj znači njihovo prijateljstvo.

"Tu su tri naša prijatelja i onda bi mi bilo užasno žao da nisam došla. Jer mi smo svi u svojim obavezama, tako da smo se odogovorili da večeras. Pošto smo mi matori i ne izlazimo u grad. Ja nikada, nikada nisam izašla u grad osim preko dana da ručam. Ovo je moj prvi izlazak, ne znam ni kaliko dugo, da ne kažem godine", rekla je Šerifovićka.