ĐURIŠIĆKA NA MOJU PESMU UZIMA 1.000 EVRA! Nele otkrio na kojoj njegovoj numeri narodnjaci ZGRĆU NAJVIŠE PARA: TO JE STRAŠNO!
Foto: Damir Dervišagić, Petar Aleksić

STARS

ĐURIŠIĆKA NA MOJU PESMU UZIMA 1.000 EVRA! Nele otkrio na kojoj njegovoj numeri narodnjaci ZGRĆU NAJVIŠE PARA: TO JE STRAŠNO!

Stars -

Nele Karajlić, nekadašnji frontmen legendarne sarajevske grupe „Zabranjeno pušenje“ ispričao je u emisjij "Sceniranje" na Kurir televiziji da je jedna njegova pesma sa albuma "Ja nisam odavlje" iz 1997 godine veoma tražena na nardonim veseljima gde se uglavnom pevaju narodne pesme.

Popularnost ovo pesme dobro je došla pevačima koji nastupaju na slavljima, a za njeno izvođenje uzimaju veliki bakšiš.

Nele Karajlić
foto: Kurir tv

A pesma o kojoj je reč jeste čuveni hit "Ženi nam se Vukota"

- Od "Ženi nam se Vukota" uzimaju najviše para. To je strašno! Jednom je Snežana Đurišić priznala da bez 1000 evra ne izlazi sa svadbe. Ja sam rekao samo "Seti me se Sneška sledeći put". Vukota je najozbiljnija pesma. Možda je bilo i više para tu - ispričao je Karajlić.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:02

E NE MOGU OPET NADREALISTI! Nele Karajlić ekplozivno poručio mlađim naraštajima, lepote IZAZOVA: Fora je KAKO ĆEŠ da ustaneš!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track