NOVINARKA POSTAVILA ŠKAKLJIVO PITANJE JOVANI PAJIĆ O MARIJI ŠERIFOVIĆ: Evo šta je pevačica rekla za ZAJEDNIČKE snimke (VIDEO)
Foto: Kurir

kurir televizjija

NOVINARKA POSTAVILA ŠKAKLJIVO PITANJE JOVANI PAJIĆ O MARIJI ŠERIFOVIĆ: Evo šta je pevačica rekla za ZAJEDNIČKE snimke (VIDEO)

Stars -

Razne špekulacije kruže oko privatnog života pevačice Jovane Pajić, pa su se tako nakon razvoda pojavile priče oko njenog odnosa sa Marijom Šerifović.

Pevačica je u "Pulsu Srbije" opisala detaljnije druženje sa Marijom Šerifović, pa je odgonetnula da li će joj za večerašnji nastup ona biti specijalna gošća.

- Od toga se ne treba braniti, šta god da kaže ili zađem u detalje, to svakako neće biti dovoljno da se nekim pričama stane na put. To nikada nije bila tema, ali očigledno da za ženu kruže špekulacije kada se razvede. Kada je u braku, na neki način je nečija, pa se nekako drži ta distanca, a kada nije tako, onda jednostavno svako pomisli šta hoće. U početku mi je to smetalo, a više mi ne smeta, ne želim time da se bavim jer nema poente, niti rešenja. Nekada čoveku istinu ispred očiju da staviš, on u nju neće poverovati. To je moj ugrubo odgovor, smatram da je vreme prošlo i da sam otupela na te stvari.

03:43

OD TOGA SE NE TREBA BRANITI Jovana Pajić otkrila sve o snimcima sa Marijom Šerifović: Uzaludno bi bilo da zalazim u detalje!

Nadovezala se i na vlogove u kojima se njih dve često vide zajedno:

- Što se tiče njenih vlogova, ranije smo ih snimali, ali su sada izašli jedni za drugim, pa postoji neki kontinuitet koji pravi tu učestalost. Što se tiče Marijinog dolaska, ona je na putu, rekla je ako stigne da će doći. Dakle, postoji mogućnost da dođe.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

09:48

Jovana Pajić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track