TUGA U PORODICI: Miri Škorić preminula rođena sestra, pevačica nema od bola
Foto: Kurir tv

Teški dani

TUGA U PORODICI: Miri Škorić preminula rođena sestra, pevačica nema od bola

Stars -

Danas je tužan dan u porodici Mire Škorić. Pevačicina rođena sestra Biljana je, nažalost, preminula. Tragičnu vest je muzička zvezda saznala jutros. Ona je izgubila bitku sa opakom bolešću u bolnici gde se lečila.

Mira Škorić
foto: Kurir televizija

Mira je sa ponosom godorila o svojoj sestri. Jednom prilikom je za Kurir ispričala da joj je najupečatljiviji događaj iz detinjstva kada se posvađala sa Biljanom. Folk zvezda je tada istakla da se kasnije pokajala zbog svoje reakcije i naglasila da su njih dve veoma bliske.

Mira Škorić
foto: Damir Dervišagić

Naime, iz detinjstva najviše pamti kada se potukla sa sestrom za rođendan.

- Onda kada sam se potukla sa rođenom sestrom i povredila je. Posle mi je bilo mnogo žao. To mi je baš ostalo u sećanju, te neke naše čarke - otkrila je ona.

Mirina prijateljica Jelena Karleuša je pre nekoliko dana čestitala rođendan koleginici i tada istakla da je uz nju u teškim trenucima.

Jelena Karleuša, Mira Škorić
foto: Damir Dervišagić

- Srećan rođendan mojoj dragoj Miri! To je taj emotivni, divni, odani rak! Divna duša, nežna, povredljiva, a naizgled opasna! Da joj univerzum donese ljubav, mir, spokoj i da svi problemi koje joj ovaj život donosi budu ono što će sa lakoćom pobediti - napisala je Jelena uz njihovu zajedničku fotku.

03:43

OD TOGA SE NE TREBA BRANITI Jovana Pajić otkrila sve o snimcima sa Marijom Šerifović: Uzaludno bi bilo da zalazim u detalje!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja