SOFIJA I LUKA POVELI TRI DADILJE NA MORE: Svi detalji letovanja manekenke i fudbalera u Crnoj Gori (PAPARACO)
Foto: Kurir, JLDuenas / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Olakšali sebi odmor

SOFIJA I LUKA POVELI TRI DADILJE NA MORE: Svi detalji letovanja manekenke i fudbalera u Crnoj Gori (PAPARACO)

Stars -

Sofija Milošević i Luka Jović letuju u Crnoj Gori. Nakon što se za našeg reprezentativca završilo Evropsko prvenstvo u fudbalu, on je s manekenkom spakovao kofere i doleteo pravo na Jadransko more, ali ni tamo nisu mogli da promaknu Kurirovom paparacu. Da uživaju za sve pare, jasno je jer su na odmor, kako smo uspeli da saznamo, poveli čak tri dadilje da im vode računa o deci. Jedna bebisiterka je iz Srbije, dok su druge iz inostranstva.

Luka Jović u Crnoj Gori posle debakla na EP
Luka Jović u Crnoj Gori posle debakla na EPfoto: Kurir

Naš izvor koji se zadesio u luksuznom kompleksa u kom borave Sofija i Luka do detalja nam je opisao odnos poznatog para.

Sofija Milošević
foto: Printscreen Instagram

- Meni deluje kao da su drugari, a ne roditelji ili partneri. Svako na svoju stranu. Bar je to slučaj poslednja dva dana koliko ih ja viđam. Na plažu uglavnom dolaze u poslepodnevnim časovima. Trude se da ne privlače pažnju. Luka je, čim je primetio da su ga prepoznali, stavio kačket na glavu, a Sofija skoro da ne izlazi iz obližnjeg restorana. I ne mora, jer na decu paze čak tri dadilje. S njima letuje i Sofijin rođeni brat. Nisu se dugo zadržali ni na plaži, brzo su se vratili u hotel - priča naš sagovornik.

Luka Jović
foto: Kurir

Prema njegovim rečima, Sofiju nije prepoznao u prvom trenutku:

- Nije ista osoba kao na fotografijama sa Instagrama, totalno dve različite žene. Baš sam se iznenadio. Ona je veoma oprezna i samo gleda da je neko ne slika. Čim vidi da ljudi na plaži uzimaju telefone, okreće glavu na drugu stranu, a kad je na plaži, ustaje sa ležaljke i užurbanim korakom se vrati u hotel - tvrdi naš izvor.

Luka i Sofijin rođeni brat
Luka i Sofijin rođeni bratfoto: Kurir

S druge strane, manekenka redovno na mreže postavlja obrađene fotografije, pa kada ih pogledate, reklo bi se da i te kako ima čime da se pohvali posle dva porođaja. Fotografišući se u ogledalu u bikiniju, manekenka je pokazala veoma izražene trbušnjake. Medutim, ona nije radila samo na stomaku, već ima zategnute i ruke i butine. Njen budući suprug izbegava da pokazuje kako letuje, naročito zato što ne želi da skreće pažnju na sebe posle debakla na prvenstvu u Minhenu.

Sofija Milošević
foto: Nenad Kostić

Kako dalje saznajemo, partneri će na primorju boraviti deset dana, nakon čega nastavljaju odmor u Srbiji, a potom se vraćaju u Italiju.

00:12

Ljuba, Andrena i Darko uživaju zajedno

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja