Dragana Kosjerina (37) važi za jednu od najlepših voditeljki na domaćoj javnoj sceni.

20231017-13-24-28dragana-kosjerina--dragana.kosjerina--instagram-photos-and-videos.jpg
Printskrin/Instagram 
foto: Printskrin/Instagram

Kosjerina je svojevremeno istakla da je s godinama sve odgovornija prema svom zdravlju, pa tako vodi računa o tome šta jede, redovno trenira i gaji pozitivan pristup prema životu.

- Vodim računa o jelovniku, o dobrom snu, vežbam, dan počinjem kurkuma limunadom sa đumbirom, a završavam domaćim čajem. Nisam opterećena, ali osluškujem svoje telo. Sa druge strane, živimo u vremenu koje je puno izazova i kolektivnog straha. U takvim okolnostima sasvim je normalno da smo uplašeni, da reagujemo burno na svaki signal zdravstvenog problema. Verujem da su tek sada mnogi počeli da menjaju loše navike - rekla je tada Kosjerina.

Iako je neko ko vodi računa o ishrani, Dragana ističe da smatra da radikalna dijeta nije dobra.

kosjerina-1.jpg
Printscreen/RTS 
foto: Printscreen/RTS

- Verujem da je mnogo važnije usvojiti određene navike u ishrani i njih se pridržavati na duži period. Obratite pažnju kako određene namirnice utiču na vaš organizam, kakva vam je koža kada ih konzumirate kako vam reaguje stomak pa ih u skladu sa tim isključite iz jelovnika ili zadržite. Telo će vam samo reći šta mu je potrebno. Ja sam na primer smanjila unos mlečnih proizvoda i glutena jer sam prepoznala loše reakcije. Jedem redovno, raznovrsno i ne prejedam se. To je moj recept - rekla je Dragana.

Ovako Kosjerina započinje dan

Dragana dan započinje kurkuma limunadom začinjenom đumbirom koja je kao pravi eliksir, jer čisti organizam, pruža energiju i ubrzava metabolizam.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

Kurir Dragana Kosjerina