"RASPADALA SAM SE, ALI ON JE BIO HRABAR" Goca Tržan o odnosu sa Rašom i početku ljubavi: Nisam znala zašto bih ga odbila...
Foto: Kurir televizija

"RASPADALA SAM SE, ALI ON JE BIO HRABAR" Goca Tržan o odnosu sa Rašom i početku ljubavi: Nisam znala zašto bih ga odbila...

Stars -

Goca Tržan uživa u ljubavi sa Rašom Novakovićem koja je opstala uprkos razlici u godinama, zbog kojih su mnogi verovali da će doživeti krah.

Goca Tržan
foto: Ata images

Kako pevačica kaže, Raša je naišao u izuzetno lošem periodu njenog života, a uprkos svim predrasudama okoline, opstaju više od decenije.

- Raspadala sam se, jer sam se razvodila u tom trenutku, ali on je tome pristupio toliko otvoreno, toliko iskreno i hrabro i potpuno bez zadrške, da me je to osvojilo posle izvesnog vremena. Nisam znala zašto bih ga odbila - rekla je Goca kroz osmeh svojevremeno u emisiji "Na večeri kod".

Goca Tržan
foto: Printscreen YT

Pored ljubavi i podrške koju dobija od supruga, Novaković joj je veliki oslonac i kada je u pitanju briga i vaspitanje njene ćerke iz prvog braka, Lene.

- Vrlo je posesivan i zaštitnički nastrojen otac. Čim ona pomene nekog dečaka on se odmah naježi, a ja mu kažem: "Aman, čoveče, pusti je". Raša je čovek koji ume vrlo lepo da balansira između nas dve, naročito kada obe pošizimo - priznala je pevačica.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

08:55

Izjava Goca Tržan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track