Glumac Ivan Bosiljčić i pevačica Jelena Tomašević važe za jedan od najskladnijih parova, a malo ko zna da su oni svojevremeno imali prekid.

screenshot-910.jpg
Printscreen Instagram 
foto: Printscreen Instagram

Naime, nakon godinu dana veze Ivani Jelena su raskinuli na neko vreme, a tada je glumac uplovio u vezu sa balerinom Lidijom Novaković.

Njih je spojio mjuzikl „Cigani lete u nebo“, u kome je Ivan igrao glavnog junaka, dok je Lidija bila deo baletske postavke. Njihova romansa trajala je nekoliko meseci, a onda je svako krenuo svojim putem.

Bivša devojka Ivana Bosiljčića diplomirala je na Fakultetu za kulturu i medije na Megatrend univerzitetu u Beogradu. Pohađala je brojne seminare i master klasove u zemlji i inostranstvu, a 2014. godine bila je stipendista američke škole „Jacob’s Pillow“.

- Čet Voker me je na jednoj audiciji u Srbiji izabrao i pozvao da učestvujem u letnjoj akademiji u Americi. Ovaj način usavršavanja je jedinstven i originalan, odvija se samo u okviru umetničke škole „Jacob’s Pillow”, a postignuti rezultati tokom rada prezentuju se na sceni u okviru festivala igre.

20240713-14-50-27lidija-novakovic--lidijanovakovic---instagram-photos-and-videos.jpg
Printskrin/Instagram 
foto: Printskrin/Instagram

- Saradnja sa njim je izuzetno obogatila moje igračko iskustvo. Pored toga, imala sam sjajnu priliku da kasnije nastavim usavršavanje u Njujorku u „Broadwey dance” centru i „Alvin Ailey” teatru - rekla je ona, a prenosi zadovoljna.rs

Kurir.rs/SrbijaDanas

Bonus video:

Kurir Jelena Tomasević otkrila detalje intimne proslave rođendana