BRENA BLOKIRALA SAOBRAĆAJ NA KRKU! Pevačica održala spektakularan koncert: Kakva čarobna noć, kakvi divni ljudi...
Foto: Marin Ćuk/Premier Media Group

BRENA BLOKIRALA SAOBRAĆAJ NA KRKU! Pevačica održala spektakularan koncert: Kakva čarobna noć, kakvi divni ljudi...

Stars -

Lepa Brena sinoć je u jednom klubu na Krku svojim energičnim nastupom opet pokazala zašto slovi za neprikosnovenu balkansku muzičku megazvezdu. Ni najtopliji dan u godini, ni opši saobraćajni kolaps zbog njenog koncerta nisu sprečili hiljade fanova da strpljivo čekaju u redu i dođu na jedan od najiščekivanijih letnih koncerata na Jadranu.

Lepa Brena
foto: Marin Ćuk/Premier Media Group

Ova diva odužila im se nesvakidašnjim koncertom. Više od dva sata je vladao "Brenotres" od Breninog ritma koja se ni minut nije zaustavljala. Pevala je uglas s vernom publikom, plesala i svako malo bila prekidana ovacijama. Pevačica se čak usred koncerta i spuštala među ljude kako bi se izgrlila s obožavaocima, dirnuta njihovim euforičnim reakcijama. Sve je gorelo.

Lepa Brena
foto: Marin Ćuk/Premier Media Group

- Kakva čarobna noć, kakvi divni ljudi, kakva nezaboravna atmosfera... Nema veće nagrade za nas pevače nego kad od publike dobiješ ovakav fantastičan doček - istaknula je pevačica koja je ispraćena aplauzom publike, koja će je nesumnjivo isto tako energično pratiti i na velikim spektaklima koje u decembru priprema četiri dana zaredom u zagrebačkoj Areni.

Nakon Breninog koncerta, više nema sumnje, Malinska na otoku Krku ovoga je leta postala prestolnica najluđe zabave na Jadranu.

1 / 13 Foto: Marin Ćuk/Premier Media Group

Brena je, inače, našla vreme i da se opusti, a na Instagramu je objavila snimak kako je obučena skočila u more.

Bonus video:

00:26

Lepa Brena obučena skočila u more

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja