BRENA ODABRALA POSEBAN STAJLING ZA PLAŽU! Ovog leta njen izbor je kupaći s ovim dezenom! Suknja sa šlicem otkrila izvajane noge
Foto: Printscreen YT, Printskrin/Instagram

BRENA ODABRALA POSEBAN STAJLING ZA PLAŽU! Ovog leta njen izbor je kupaći s ovim dezenom! Suknja sa šlicem otkrila izvajane noge

Stars -

Lepa Brena ovo leto kao i skoro sve njene kolege provodi radno, ali pored mnoštva poslovnih obaveza uvek nađe vremena i za odmor. Brena je sada svoje pratioce oduševila fotografijama u leopard kupaćem kostimu.

Lepa Brena
foto: Printscreen Instagram

Pevačica je pozirala u jednodelnom kupaćem preko kog je obukla crnu suknju sa šlicem, a u jednom trenutku ju je pomerila u stranu pa je njena gola noga bila u prvom planu.

Lepa Brena
foto: Printscreen Instagram

Od modnih detalja, Brena je stavila crveni šešir, ogrlicu, narukvicu i prstenje, ali i crne naočare za sunce.

Iako je isticala da je odrastala veoma skormno, Lepa Brena danas živi u bogatstvu. Njen dom opremljen je skupim nameštajem, ima nekoliko spavaćih i nekoliko dnevnih boravka, a vili decenijama živi sa suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem.

Na imanju se, pored velike kuće, nalazi i nekoliko manjih, pomoćnih objekata, od kojih je jedan za poslugu. Takođe, tu su bazen i tursko kupatilo.

Ništa manje luksuzna od vile u našoj prestonici nije ni kuća Lepe Brene koju poseduje u Majamiju, u kojoj svake godine odseda u vreme odmora. Ipak, pevačica nikada nije krila da je luksuz nije oduvek okruživao i da je na početku karijere živela u teškim uslovima.

Kurir/Blic/Preneo: I.L.

Bonus video:

00:26

Lepa Brena obučena skočila u more

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja