Tea Tairović je jedna od najpopularnijih pevačica današnjice, a svaki njen singl postane hit za tu sezonu.

Više o celom svom angažovanju za muziku, pričala je u "Pulsu Srbije" na Kurir televiziji.

Pevačica je prvo odala tajnu njenog izgleda:

sequence-01.02-48-36-01.still001.jpg
Kurir Televizija 
foto: Kurir Televizija

- Telo pamti, a ja sam se plesom bavila jako dugo, a ples je ostao deo mog života i kroz ovaj posao. Da sam imala neki drugi životni poziv, možda ne bih mogla da se i dalje, na neki način, bavim plesom. Na sreću, to je ostalo u mom životu. Telo definitivno pamti, ali mora da se vodi računa. Ja jako volim pite, burek, i tako te stvari, ali sam sklona gojenju, pa za mene nema bureka. Takođe, ne unosim ni slatkiše, iako sam ranije bila maltene zavisnik odnjih.

Tairović je pre mesec dana objavila album, a pesme su i dalje trendingu, pa je pevačica dala svoju ocenu:

- Mesec dana je malo, ali ako se odnosi na trending onda je dobro. Ja sam prestala da vodim računa o tim brojkama, neke pesme postaju hit, a nisu bile u trendingu. Mislim da vreme radi za vas ako imate kvalitet i to je to.


Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

Kurir Stigla Tea Tairović na promociju