"PRED PRVI VELIKI KONCERT, GLAS MI JE PUKAO, ZAKLJUČAO SAM SE U WC" Urnebesna anegdota Peđe Jovanovića: Ovo sam sebi rekao
Foto: Nemanja Nikolić

kurir televizija

"PRED PRVI VELIKI KONCERT, GLAS MI JE PUKAO, ZAKLJUČAO SAM SE U WC" Urnebesna anegdota Peđe Jovanovića: Ovo sam sebi rekao

Stars -

Estradni umetnici se susreću sa raznim problemima i to baš pred sam nastup, a jednu takvu situaciju otkrio je Peđa Jovanović.

On je za Kurir telelviziju spomenuo da mu je pukao glas pred prvi veliki koncert koji je imao:

01:05

PET MINUTA PRED NASTUP MI JE PUKAO GLAS Peđa Jovanović o prvom VELIKOM koncertu: Zaključao sam se WC i rekao sebi JEDNU STVAR!

- Vremenom sam uspeo sebe na naučim da razmišljam pozitivno. Baš pred moj prvi koncert, solistički u dvorani, imao sam tremu i pukao mi je glas nekih pet minuta pred izlaska na binu. Naime, zaključao sam se u WC, radio neke vežbe za pevanje, zagrevao se, ali se ništa nije čulo. Većina ljudi bi se tu ispaničila, ali ja sam rekao Peđa izađi, pevaj, šta je tu je. Prve dve pesme su bile kritične, ali posle je sve bilo kako treba.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

02:27

MUZIKA MI JE POSTALA DOSADNA, POČEĆU DA SNIMAM BLUZ Estrada šokirala: Vlada kriza pesama, NAJBOLJE MI PROLAZE OBRADE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja