"JUČE JE BILA SA PORODICOM, JA SAM JE VOZIO" Ša otkrio detalje susreta Mione i roditelja, evo zašto su se odmah vratili za Beograd
Foto: Nemanja Nikolić, Petar Aleksić

"JUČE JE BILA SA PORODICOM, JA SAM JE VOZIO" Ša otkrio detalje susreta Mione i roditelja, evo zašto su se odmah vratili za Beograd

Stars -

Miona Jovanović pobesnela je zbog javnih kritika oca, majke i bake Milice tokom superfinala "Elite", te je posle skandaloznih rasprava u živom programu, a potom i u bekstejdžu, prelomila i odlučila da ostane u Beogradu, u stanu svog 20 godina starijeg partnera Nenada Aleksića Ša, za kog njeni ne žele da čuju.

Elita, Finale, Nenad Aleksić Ša, Miona Jovanović
foto: Petar Aleksić

U rodnom Kragujevcu je bila juče. Nenad je najavio da će svoju dragu da odveze kod njene porodice.

- Funkcionišemo super, verovali ili ne. Uopšte se ne svađamo, ne raspravljamo. Kao što sam pričao i tamo, uticaj svega, prostora, ljudi... Pitanja, potpitanja, ljudi koji skaču non-stop i kače se na priču. Sada napolju nema tih propratnih stvari - pohvalio se Nenad, a potom otkrio da je Mionu odvezao u rodni grad, gde se zadržala svega nekoliko sati.

- Juče je bila u Kragujevcu, ja sam je vozio. Pričala je sa njenima, vratili smo se... Otišla je na nekoliko sati, da priča s njima i uzme neke stvari. Ja nisam išao kod njih u kuću, nisam bio blizu, čekao sam je negde.

Na pitanje kako je prošlo novo Mionino suočavanje s porodicom koja njega ne podržava, rekao je:

Elita, Finale, Ivan Marinković
foto: Petar Aleksić

- Standardno, oni su terali njihovo, ona njeno... Za sada je takva situacija, videćemo otom-potom. Na nama je da pokažemo suprotno od onoga što misle. Ono što je sigurno jeste to da smo zajedno, u Zemunu smo.

Njegovi su, s druge strane, znatno raspoloženiji od Jovanovića.

- Keva sve super, pozdravila je Mionu, rekla je da se ne svađamo, da pokažemo vremenom da smo okej. Burazer, snajka, ćale, svi sve super. Tu nema nikakvih problema, samo njeni još da spuste loptu.

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

06:42

STARS EP 343

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track