LUKASOVA BIVŠA U IDEALNOJ KOMBINACIJI ZA VRELE DANE! Oduševila stajlingom, evo kako izgleda u letnjoj haljini sa čipkom (FOTO)
Foto: ATA Images

LUKASOVA BIVŠA U IDEALNOJ KOMBINACIJI ZA VRELE DANE! Oduševila stajlingom, evo kako izgleda u letnjoj haljini sa čipkom (FOTO)

Stars -

Sonja Vuksanović svojim atraktivnim izgledom i ljubavnim životom oduvek je intrigirala javnost.

Sonja Vuksanović
foto: Printscreen Instagram

Rođena Višnjić, postala je poznata javnosti najpre kao supruga Željka Šašića, a potom i Ace Lukasa za kojeg se udala nakon prvog razvoda.

Rođena je 19. marta 1976. godine u Beogradu. Jedno vreme je živela u Nemačkoj, a potom se vratila u srpsku prestonicu.

Iza sebe ima dva razvoda ali to joj izgleda ni malo nije uticalo na lepotu. Mnogi komentarišu da Sonja nikada bolje nije izgledala.

Sonja Vuksanović
foto: Printscreen/Instagram

Nedavno je oduševila pratioce na mrežama kada je objavila fotografije sa plaže u minijaturnom bikiniju, a sada se oglasila direktno iz garderobera.

Vuksanovićka je otkrila kako izgleda u ležernoj letnjoj haljini sa čipkom koju nosi na ovim vrelim temperaturama, njeno izvajano telo je i ovoga puta došlo do izražaja.

Sonja Vuksanović
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, Sonja Vuksanović prodala je luksuznu kuću na Bežanijskoj kosi, koja joj je pripala posle razvoda od Ace Lukasa. Kako je pisao Kurir, ona je od ovoga zaradila 750.000 evra i taj novac je uložila u kupovinu dva stana na Novom Beogradu. Nekadašnja kuća Vuksanovića važi za jednu od najluksuznijih u tom delu grada. Nekretnina je na dva nivoa i ima 200 kvadrata, a u dvorištu se nalazi bazen.

Bonus video:

06:42

STARS EP 343

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track