"OTAC MI JE U BOLNICI, DVA ČOVEKA SU MI UŠLA U KUĆU" Matora otkrila ŠOK DETALJE o Aniti: Prijavljena sam policiji
Foto: Petar Aleksić

drama

"OTAC MI JE U BOLNICI, DVA ČOVEKA SU MI UŠLA U KUĆU" Matora otkrila ŠOK DETALJE o Aniti: Prijavljena sam policiji

Stars -

Jovana Tomić Matora pojavila se večeras na žurki Elite dva dana nakon finala, a društvo joj je pravila bivša cimerka Stefani Grujić.

Matora i Stefani su pozirale nasmejane i zagrljene, pali su poljupci u obraz ispred svih.

Matora, Anita Stanojlović
foto: Printscreen

Matora je na sebi imala košulju i farmerke, dok se Stefani odlučila za belu haljinu pripijenu uz telo.

Jovana je tom prilikom otkrila nepoznate detalje. Kako je istakla, advokatica Anite Stanojlović je sa dva čoveka upala kod njene majke u kuću.

- Otac mi je završio u bolnici, advokatica je ušla u kuću sa dva čoveka počela je nešto da traži, sva sreća moja majka je pametna, nije joj bilo svejedno. Ona je krenula u policiju da sve prijavi. Predala je moja mama lična dokumenta, ali telefon nikad neće dobiti - rekla je Matora kratko.

Anita je dan nakon finala otišla u policiju kako bi prijavila svoju bivšu suprugu Jovanu Tomić Matoru, a sada je rekla kako su joj i Matorine drugarice pretile.

Matora
foto: Printscreen Pink

- Tek sada postajem svesna šta se dogodilo, utisci se još nisu slegli. Uzbuđena sam. Iako sam očekivala pobedu i nadala se, u trenutku kada je proglašen pobednik ostala sam u šoku jer nadati se nečemu i doživeti to nije isto - rekla je Anita na početku razgovora i otkrila zbog čega je prijavila Matoru.

Blic

Bonus video:

00:29

KAD SE ELITA ČASTI! BORJANKIN ČAS BONTONA ZA SANJU: Ljudi, htela sam da budem smešna i zanimljiva, ispala sam glupa, oprostite mi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja