OPAA! MAJA I STANISLAV STIGLI NA ŽURKU ZAJEDNO: On je dovezao u KABRIOLETU, pa iznenadio: Mi smo sada...
Foto: screenshot Pink tv

au

OPAA! MAJA I STANISLAV STIGLI NA ŽURKU ZAJEDNO: On je dovezao u KABRIOLETU, pa iznenadio: Mi smo sada...

Stars -

Večeras se povodom završetka "Zadruge 7 - Elite" u Šimanovcima održava spektakularna žurka.

Među prvima su stigli starleta Maja Marinković i njen partner iz rijalitija Stanislav Krofak, a sve oči bile su uprte u njih, pre svega zbog auto u kom su se dovezli.

U pitanju je kabriolet, koji je po svemu sudeći u vlasništu Stanislava, a osim toga mnogi su primetili da mu na tablicama piše "Pantera", što je njegov nadimak.

Elita, Finale, Maja Marinković
foto: Petar Aleksić

- Ja sam u Zagrebu, u Beograd sam stigao pre dva sata, išao sam po Maju. Nema ljubljena, mi smo sada drugari pa ćemo videti. Moja ćerka pozitivno reaguje na moje učešće i bolje nego što sam očekivao. Nisam čuo nijedan negativan komentar - rekao je Stanislav.

- Ja sam rekla već Stanislavu da je Taki neko ko tako reaguje kada sam ja u pitanju. Nije ništa katastrofalno rekao, ali mogao je da ostane suzdržan. Sve je to rešivo. Ja imam 28 godina, ne pitam mamu i tatu šta misle o mojim izborima. Mama i tata su zadovoljni mojim učešće - rekla je Maja.

Bonus video:

02:08

U POZADINI SE ODVIJA NEŠTO MNOGO DRAMATIČNIJE OD RATA Stručnjaci bez dileme: Javnost je svesnija nego što politička elita misli

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja