"JE L' OVA SPONZORUŠA STVARNO MISLI DA ĆE NEKO DA JOJ VERUJE?!" Suprugu Amidžića URNISALI na mrežama: Ubi se da nam pokaže...
Foto: Instagram/callmenaumi

"JE L' OVA SPONZORUŠA STVARNO MISLI DA ĆE NEKO DA JOJ VERUJE?!" Suprugu Amidžića URNISALI na mrežama: Ubi se da nam pokaže...

Stars -

Ognjen Amidžić i Mina Naumović bili su u žiži javnosti kada su javno priznali svoju vezu, kao i voditeljkinu trudnoću.

Mina je tada bila u centru medijske pažnje, a od tada mnogi spekulišu o njenom izgledu, s obzirom da tvrdi da je sve na njoj prirodno, dok javnost ipak misli drugačije.

Mina je, bila prirodna ili ne, prepoznatljiva po svojim punim usnama i plavim očima. Više puta je isticala da nije imala nikakve korekcije na sebi, te da čak ni u usnama nije ugrađivala silikone, niti ubrizgavala hijaluron.

Ona je, kako bi to dokazala, objavljivala fotografiju svoje majke i bake, a upravo zbog toga su krenuli da se nižu komentari na račun njenog izgleda, a ona ih je podelila.

Mina Naumović
foto: Printscreen

- Je l' ova sponzoruša stvarno misli da će neko da joj poveruje da je sva prirodna i na nema ništa urađeno, pa čak ni usta? Važi evo poverovali smo...- glasi jedan komentar korisnika Tvitera koji je Mina objavila.

Mina Naumović
foto: Printscreen

- Ova Ognjenova se ubi da nam svima dokaže kako ima "prirodne" usne, pa kači čukunbabu, navrbabu, kurđela, askurđela na Instagram da svi vidimo taj gen - glasio je drugi komentar.

Bonus video:

00:10

Evo šta se dešava u domu Ognjena Amidžića i Mine Naumović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja