NUĆI NE ODUSTAJE! Tužiću lanac marketa jer su prekršili autorska prava
Foto: Nemanja Nikolić, Društvene Mreže

Igranka bez prestanka

NUĆI NE ODUSTAJE! Tužiću lanac marketa jer su prekršili autorska prava

Stars -

Igor Panić Nući prinuđen je da pravdu potraži na sudu zbog toga što je uveren da je lanac jednog supermarketa neovlašćeno iskoristio stihove iz njegovog hita "Bebo".

Nucci
foto: Drustvene Mreže

Pre nekoliko nedelja treper se o tome oglasio na društvenim mrežama kada je pitao svoje pratioce šta oni misle o tome slučaju i da li smatraju da je on u pravu. Iako je tada možda nekome delovalo da je sve šala ili da će se spor rešiti mirnim putem, to se nije desilo.

Nući
foto: Kurir televizija

Saznali smo da Nući preko svojih advokata namerava da pošalje tužbu pomenutoj firmi i da na taj način zaštiti svoja autorska prava, što je on i potvrdio u izjavi za Kurir. - Lanac supermarketa je u svojoj kampanji očigledno koristio deo moje pesme "Bebo". Kada su moji advokati kontaktirali s njima da stvar rešimo van suda, što je uobičajeno u takvim situacijama, oni su mojim advokatima poslali dopis u kojem navode da nisu koristili moju pesmu, što sam i podelio s ljudima na Instagramu. Žao mi je što se strane kompanije, koje bi trebalo da znaju šta znači intelektualna svojina, u Srbiji ponašaju na nezakonit i drzak način, tako da mi ne preostaje ništa drugo nego da celu stvar rešimo na sudu - rekao nam je treper.

Nucci, Nuci
foto: ATA images

U ovom slučaju sporne su reči "gde si, bebo" i "evo stižem, bebo", koje se nalaze na reklami za zelenu pijacu supermarketa koja se pojavila ove godine. Identični stihovi nalaze se i u Nućijevoj pesmi "Bebo", čiji je on autor, a objavljena je pre četiri godine.

00:10

Bivša žena Ša trci u tanga kupaćem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja