JANJUŠ IZABRAO ŽENU, A NE ANELI! Evo kako je reagovao na čuvenu TUŽBU, rijaliti i posle rijalitija
Foto: Printscrteen

au

JANJUŠ IZABRAO ŽENU, A NE ANELI! Evo kako je reagovao na čuvenu TUŽBU, rijaliti i posle rijalitija

Stars -

21. juna ove godine, drugoplasirana superfinalistkinja Elite, Aneli Ahmić, izvšrila je abortus, s obzirom na to da je ostala u blagoslovenom stanju sa svojim bivšim dečkom, Markom Janjuševićem Janjušem. Odmah po povratku u Belu kuću, Aneli je potpisala tužbu Janjuševe bivše žene, E.S.

Kako se već pričalo o tome u Eliti, Aneli je po povratku u Belu kuću otkrila učesnicima, svojim tadašnjim cimerima, da je po povratku sa abortusa, iznemogla i emotivno razrušena, potpisala tužbu Janjuševe bivše supruge, što je mnoge učesnike šokiralo.

Elita, Finale, Proglašenje pobednika, Pobednik, Pobeda, Anita Stanojlović, Pobednica, Aneli Ahmić
foto: Petar Aleksić

S druge strane, Janjuša to nije šokiralo, već je na sve načine pokušao da opravda svoju suprugu, iako je Ahmićeva nosila njegovo dete. On je smatrao da je to sasvim okej, s obzirom na to da ju je Aneli vređala, kako je navodio, u više navrata, što je izazvalo sumnje kod gledalaca, kako su komentarisali, da je on sve to uradio u dogovoru sa svojom suprugom i taštom.

Pink

Bonus video:

02:08

U POZADINI SE ODVIJA NEŠTO MNOGO DRAMATIČNIJE OD RATA Stručnjaci bez dileme: Javnost je svesnija nego što politička elita misli

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja