OPA! KONAČNO ISPLIVALI DOKAZI! Jovana Cvijanović otkrila šta joj je MC Stojan sve radio, pokazala koliko ju je puta ZVAO
Foto: Nemanja Nikolić

hit

OPA! KONAČNO ISPLIVALI DOKAZI! Jovana Cvijanović otkrila šta joj je MC Stojan sve radio, pokazala koliko ju je puta ZVAO

Stars -

Ekipa jednog portala došla je u posed dela prepiske između bivšeg ljubavnog para poznatog pevača i repera MC Stojana i pevačice i bivše učesnice Elite, Jovane Cvijanović.

Jovana Cvijanović po ulasku u Elitu otkrila je da je bila u ljubavnoj vezi sa MC Stojanom, te je nešto kasnije, tokom samog rijalitija, iznela sve prljavštine iz ovog odnosa, a koje možete pogledati ovde:

MC Stojan, Jovana Cvijanović, Marko Janjušević Janjuš
foto: Petar Aleksić, Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

Nakon toga, ona je rešila da više ne priča o njemu, a sada je isplivala jedna njihova prepiska, u kojoj se jasno vidi da ju je on zvao nešto više od pet puta, tj. da Jovana ima propuštene pozive od njega.

Podsetimo, Jovana je nakon veze sa MC Stojanom, o čemu je pričala u Eliti, prošla kroz pravi pakao. Naime, ona je tada obolela od anoreksije, a kako je pričala, završila je u bolnici jer su organi počeli da joj otkazuju.

Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track