Bivši košarkaš Tadija Dragićević svake godine vrele letnje dane provodi na primorju u Crnoj Gori i to u dobro poznatom društvu.

Ekipa Kurira uhvatila ga je na plaži sa suprugom, manekenkom Sandrom Niketić i njenom sestrom, kako zajedno uživaju u vrlo opuštenoj atmosferi.

02.jpg
Kurir 
foto: Kurir

Tadija je nosio crni kupaći šorc i brendirane bele papuče, dok su dame nosile bikini crne boje.

01.jpg
Kurir 
foto: Kurir

Oni su skoro celog dana ispijali koktele na plaži, a toplota im nije smetala jer su baldihine i skloniṣ̌te od sunca debelo platili.

Iznajmljivanje jednog baldahina ove godine je između 15 i 80 evra, dok se cena koktela na ovoj plaži kreću oko 10 do 20 evra.

Kurir NAŠ POZNATI KOŠARKAŠ CEO DAN ISPIJAO KOKTELE NA PLAŽI! Od cifre na računu će vam se zavrteti u glavi - uživanje DEBELO PLATIO!

Inače, košarkaš godinama unazad dolazi letuje u mestu Drobnici, nedaleko od Svetog Stefana, te je tako i ove godine odlučio da na nekoliko dana pobegne od svih obaveza i prepusti se moru, suncu i koktelima.

Bonus video:

kurir televizija NIKOLA ROKVIĆ NADOMAK CILJA! PRIDRUŽIO MU SE I POZNATI KOŠARKAŠ! Evo šta su rekli u uključenju UŽIVO na Kurir televiziju!