OVAKO IZGLEDA NOLETOVA BESNA JAHTA KOJA NOSI IME PO NJEGOVOJ MEZIMICI: Najbolji teniser sveta u Crnoj Gori uživa za sve pare
Foto: Kurir, EPA Neil Hall

kurir u crnoj gori

OVAKO IZGLEDA NOLETOVA BESNA JAHTA KOJA NOSI IME PO NJEGOVOJ MEZIMICI: Najbolji teniser sveta u Crnoj Gori uživa za sve pare

Stars -

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, brzo je preboleo poraz od Karlosa Alkaraza u finalu Vimbldona i rešio je da se maksimalno spremi za pohod na zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu.

Novak Đoković
foto: Ben Stansall / AFP / Profimedia

Ekskluzivni paparaco Kurira uhvatio je Novaka na jednoj od njegovih najdražih lokacija- u crnogorskom Portonovom, gde vredno trenira i prkosi vrelim temperaturama.

Nakon napornih vežbi za kondiciju sledi odmor na luksuznoj jahti koja ga čeka "parkirana" u marini.

Novak Đoković
foto: Petar Aleksić

Iako je već poznato da najbolji teniser sveta ima jednu kojoj je dao ime "Dijana" po svojoj majci, za uživanje ovoga puta iskoristiće drugu.

Novak Đoković
foto: Kurir

U pitanju je "Tara" koja je dobila ime po njegovoj mezimici, a na prvi pogled odiše luksuzom i služi za suvi hedonizam na crnogorskom primorju.

Novak Đoković
foto: Kurir

Podsetimo, Đoković je kako je Kurir pisao, za jahtu “Dijana”, imenovanu po njegovoj majci, prošle godine kupio marinu u Tivtu. „Yacht 88“ čuvenog jahtaškog brenda „Sunseeker“. Sagrađena je u britanskom brodogradilštu „Pool“ blizu Dorseta gde ju je Đoković kupio. Jahta „Dijana“ iz ove Sansikerove serije košta oko pet miliona evra i pripada srednjoj klasi plovila čuvene engleske marke. Dugačka je 27 metara, poseduje đakuzi, VIP kabinu i manji gumeni čamac. Njena maksimalna brzina je 30 čvorova, a na njoj najbolji srpski teniser često uživao sa porodicom.

Bonus video:

00:20

NOVAK ĐOKOVIĆ PRED FINALE US OPEN: Igraću taj meč kao da mi je poslednji u karijeri

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja