LUKASOVU BIVŠU RASKRINKAO RADNIK RESTORANA! Evo šta je radila Sonja pred sezonu u luksuznom naselju na moru u Crnoj Gori!
Foto: Kurir, Printscreen Instagram

već je pikirala

LUKASOVU BIVŠU RASKRINKAO RADNIK RESTORANA! Evo šta je radila Sonja pred sezonu u luksuznom naselju na moru u Crnoj Gori!

Stars -

Sonja Vuksanović kupuje stan u Porto Montenegru! S obzirom na to da je nedavno prodala kuću koju je dobila razvodom od bivšeg muža Ace Lukasa za 750.000 evra, odlučila je da novac uloži u nekretnine.

Sonja Vuksanović
foto: Printskrin/Instagram

Već je kupila, kao što je Kurir pisao, dva stana u Beogradu, a kako je čest gost u jednom od najluksuznijih mesta u Crnoj Gori, Sonja je odlučila da više ne plaća iznajmljivanje apartmana, već da sebi kupi nekretninu u pomenutom mestu.

Kako nam je rekao radnik iz restorana gde je ona čest gost, još pre sezone je pikirala stan u jednoj od najlepših zgrada, za koji je spremna da iskešira između 200.000 i 300.000 evra.

Porto Montenegro
foto: Kurir

- Sonja je u pregovorima za stan u jednoj od najlepših zgrada ovde. Kako sam čuo, stan ima oko 50 kvadrata i pogled, naravno, prema moru, dok se ispred same zgrade nalazi veštačko jezero. Ona stalno ovde dolazi, nebitno je doba godine. Nekad dođe sama i provede ovde nekoliko dana, nekad s ćerkom. Razne priče je prate, ali ona se ovde ponaša sasvim normalno i prijatna je žena - govori naš sagovornik.

Porto Montenegro
foto: Kurir

Na pitanje da li će kupiti nekretninu u kešu ili na kredit, on nam je rekao:

- Za tu informaciju ne znam. Postoje šanse da kupi na kredit i da nešto stavi pod hipoteku, a može i u kešu. Tu informaciju ne znam - dodao je izvor Kurira. Vuksanovićeva nam se juče nije javljala na pozive do zaključenja broja.

Bonus video:

00:15

Aca Lukas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja