VODITELJKA POKAZALA VELELEPNU VILU ALI I SVOJE OBLINE: Okrenula leđa kameri, pa pitala samo jedno: "Ja zadovoljna, a vi?"
Foto: Printskrin/Instagram

VODITELJKA POKAZALA VELELEPNU VILU ALI I SVOJE OBLINE: Okrenula leđa kameri, pa pitala samo jedno: "Ja zadovoljna, a vi?"

Stars -

Voditeljka Nikolina Pišek (51) objavila je na svom Instagram profilu snimak u kupaćem kostimu i oduševila javnost.

Nikolina Pišek
foto: Printskrin/Instagram

Nikolina Pišek snimala se u bazenu svoje velelepne vile u Hrvatskoj, a njen izgled raspametio je korisnike društvenih mreža.

"Izazivam svog trenera da mi stvarno kaže misli li i dalje da bi mi deset kila mišića više bolje stajalo? Ok, malo trbušnjaci, gluteus, ovo - ono, ali 10?! Svakako, hvala za ovo što sad jeste. Ja zadovoljna. Šta vi mislite? Još 10 kila ili da batalim..?", napisala je Nikolina u opisu snimka.

Ima dve ćerke iz dva braka

Inače, Nikolina Pišek iza sebe ima dva braka i dve ćerke. Voditeljka se našla u žiži interesovanja nakon smrti supruga Vidoja Ristovića sa kojim ima osmogodišnju ćerku Unu Sofiju.

Ipak, malo ko zna da je lepa voditeljka pre braka sa čuvenim istoričarem bila u emotivnoj vezi sa novinarom Markom Cigojem kome je, kada je imala samo 21. godinu, podarila ćerku Hanu Leonardu Cigoj.

Starija ćerka Nikoline Pišek retko se pojavljuje u javnosti, a o njenom privatnom životu se malo toga zna. Ono što je poznato jeste da je Hana završila medicinu na prestižnom univerzitetu u Edinburgu.

Lepa Hana danas ima 26. godina i već duže vreme uživa u skladnoj vezi sa Andrejem Ivanišem.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

06:41

STARS EP 342

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track