ŠA DOBIJA JEZIVE PRETNJE! Rijaliti učesnik najavio da će svi biti PRIJAVLJENI, otkriveni DETALJI
Foto: Petar Aleksić

au

ŠA DOBIJA JEZIVE PRETNJE! Rijaliti učesnik najavio da će svi biti PRIJAVLJENI, otkriveni DETALJI

Stars -

Nenad Aleksić Ša tokom ove sezone pravio je brojne skandale u rijalitiju, a njima, čini se, nema kraja.

Naime, otkako je napustio "Elitu", Ša se susreo sa spoljnim svetom gde ga je dočekala ne tako prijatna realnost.

On je dobio brojne negativne komentarime sa kojim se ne nosi na najbolji način, pa je odlučio da alarmira nadležne organe i krene sa tužbama.

Elita, Finale, Nenad Aleksić Ša
foto: Petar Aleksić

- Jedva čekam da vam saspem gomilu prijava za sve boleštine i laži. Ne zezam se, sad sam napolju i sve je predato kome treba. Srdačan pozdrav - napisao je Ša fan-stranici na Instagramu.

Nakon izlaska iz Elite Miona je prenoćila u Nenadovom stanu, a reper je zatim otkrio da će je danas odvesti kod roditelja kako bi pokupila svoje stvari.

- Miona je noćas spavala kod mene, nije išla kući. Danas ću je voziti kod roditelja, treba da uzme telefon i da razgovara sa njima. Jako sam razočaran juče bio, jeftina manipulacija. Neću da vređam, neka svako priča o sebi. Razumem da ne podržavaju, da im smeta razlika u godinama i da nam je odnos bio loš, ali neko da me nabeđuje za nasilje stvarno nema smisla. Pa ne bi me držali 10 meseci u rijalitiju da sam nasilnik. Drago mi je da su Miona i svi to demantovali. Što se našeg odnosa tiče, divno nam je bilo noćas nismo imali nijednu raspravu, ma ništa. Sad sam došao kod mame, pa posle kod snajke idem - rekao je Ša.

Bonus video:

02:08

U POZADINI SE ODVIJA NEŠTO MNOGO DRAMATIČNIJE OD RATA Stručnjaci bez dileme: Javnost je svesnija nego što politička elita misli

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja