JANJUŠ UHVAĆEN U PROVODU! Nakon deset meseci u "Eliti" rijaliti učesnik u noćnom klubu, a evo sa kim je bio: U DRUŠTVU LEPOTICE!
Foto: Adria Media TV

KURIR PAPARACO

JANJUŠ UHVAĆEN U PROVODU! Nakon deset meseci u "Eliti" rijaliti učesnik u noćnom klubu, a evo sa kim je bio: U DRUŠTVU LEPOTICE!

Stars -

Pevačica Indira Radić sinoć je održala koncert u našoj prestonici, a među gostima u lokalu našao se bivši rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš.

On je napustio "Elitu" pre svega pet dana, te se, kao i ostali finalitsi, još uvek oporavlja od izolovanog života, ali se, kako se može videti, brzo prilagođava starom načinu života.

00:09

Marko Janjušević Janjuš

On je juče, čim je završio sa svim obavezama koje su ga čekale u spoljnom svetu, odmah otišao da vidi ćerku, a sada je odlučio da se provede i opusti uz hitove popularne pevačice.

1 / 5 Foto: Kurir

Janjuš je sve vreme sedeo u separeu sa prijateljima, dok smo ga kasnije uhvatili u društvu javnosti nepoznate devojke.

Podsetimo, Janjuš je i ovesezone bio učesnik rijaliti formata i ostao sve do samog kraja. U finalu je zauzeo šesto mesto, a njegov desetomesečni boravak u ovoj sezoni obeležila je tragedija koja je potresla celu javnost. Njegov mlađi brat preminuo je u decembru prošle godine, zbog čega je bivši košarkaš na nekoliko dana napustio Belu kuću i prisustvovao sahrani koju su ispratili i mediji.

Bonus video:

06:14

Janjuš diže Maju Marinković u nebesa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja