Miloš Bojanić uživa na crnogorskom primorju svim čulima!

Popularni folker u Baošićima ima vilu u kojoj odmara, rentira apartmane, slobodno vreme provodi i na čamcu odakle peca. S njim je i supuga Branka, koju već više od dvadeset godina ima uz sebe.

5.jpg
Ivan Gajić 
foto: Ivan Gajić

Ona se davno povukla u medijsku ilegalnu. Posle "Farme 2" u kojoj je Miloš učestvovao i pobedio, gde mu he Branka bila glavna podrška, njoj se gubi svaki trag, barem kad su mediji u pitanju.

Ivan Gajić OVAKO IZGLEDA ŽENA MILOŠA BOJANIĆA! Pojavila se u vrelom izdanju, svi pogledi su bili UPRTI U NJU - ZASENILA SVE (KURIR PAPARACO)

Međutim, naša ekipa uspela je da je uslika na primorju. Crnka duge kose pojavila se na kratko na privatnoj plaži, kako bi Milošu donela neke potrepštine, a njena pojava je zasigurno privukla pažnju.

1.jpg
Ivan Gajić 
foto: Ivan Gajić

Branka je na sebi imala crni, dvodelni kupaći preko koga je obukla mrežastu haljinu pa su i njene obline došle do izražaja. Sve je to upotpunila plažnim papučama sa visokom potpeticom.

Na plaži se zadržala nekoliko minuta, porazgovarala na kratko sa gostima, posle čega se vratila u porodičnu vilu. Posle ovakvog prizora vrlo je jasno zašto je Miloš tako mladalačkog duha.

Bonus video:

Kurir Bane Bojanic "Tanja Savic je spavala kod mene na pocetku karijere"